Cele mai importante activități din octombrie-noiembrie

„Dăruind vei dobândi”

 

Campania “Un grăunte de iubire” readuce lumina pe chipurile a o mie de copii

L’image contient peut-être : une personne ou plus et chaussures

Există mulți copii săraci, care trăiesc prin sate uitate de lume și care, își doresc ca de Crăciun să primească și ei câte ceva. Noi ne-am gândit la asta și ne-am pus din nou pe treabă cu proiectul “FII BUN DE CRĂCIUN!”.

Avem pe listă o mie de copii, care își așteaptă donatorii. Fiecare donator își alege câte un copil, pentru care va contribui cu suma de 205 lei. Cu acești bani, noi vom comanda 1.000 de geci, 1.000 de pantaloni și șosete și, bineînțeles, 1.000 de perechi de ghete de piele, de foarte bună calitate, la cel mai mic preț de pe piață. De asemenea, vom comanda, mai spre Crăciun, 1.000 de pachete cu alimente proaspete, articole de igienă și de curățenie pentru copii.

Ar fi minunat ca până pe 10 Decembrie să reușim să umplem magazia noastră cu cele 1.000 de cutii cu geacă, pantaloni, ciorăpei și ghete, având inscripționat numele copilului ajutat.

L’image contient peut-être : 3 personnes, personnes souriantes, personnes debout, enfant, chaussures et plein air        L’image contient peut-être : 1 personne, enfant et plein air

 

Operațiunea „Barabula cu dragoste”

L’image contient peut-être : 2 personnes, personnes debout et enfant

Localnicii din comuna suceveană Horodnicu de Sus au donat trei tone de cartofi pentru mai multe familii numeroase din judeţul Iaşi.

Familiile numeroase pe care le sprijină preotul ieşean Dan Damaschin au primit un nou ajutor: trei tone de cartofi din beciurile bucovinenilor din Horodnicu de Sus au ajuns în judeţul Iaşi, în casele părinţilor cu mulţi copii. Părintele Damaschin a fost sprijinit de preoţii slujitori din bisericile din comuna suceveană care şi-au îndemnat sătenii să doneze din proviziile lor pentru familiile pe care le ajută preotul ieşean.

(Preluat de pe adevarul.ro)

L’image contient peut-être : 3 personnes, personnes debout et enfant L’image contient peut-être : 5 personnes, personnes debout

L’image contient peut-être : une personne ou plus et personnes qui dorment

Casa “celor șapte mame” din Cicoare

Situată pe strada Cicoarei din Iași, o nouă casă stă să se ridice, nerăbdătoare să-și primească locuitorii. Noi o construim pentru a ajuta șapte mame, văduve cu copii, care nu au niciun acoperiș deasupra capului.

A fost turnată temelia și placa de temelie, iar casa începe să capete contur pe zi ce trece.

L’image contient peut-être : ciel, nuage et plein air

Știți ce coșmar mai am în unele nopți? 
Dacă mai ridicăm până în iarnă și CASA CELOR ȘAPTE MAME, n-or tăbărâ, oare, peste noi, cei de ministerele cu banii și cu drumurile și să ne oblige să le facem autostrada asta mult visată? La drept vorbind, dacă din bani puțini se fac și oameni mari și case pentru cei mai mici, oare cu ceva mai multi n -ajungem, cu o autostradă până la … Soarele Hristos?
Dacă până la București sau Oradea ne mănâncă …parlamentarii, să știți că până la El ne poartă în spate …sfintii.
Problema e că fără copiii noștri frumoși, bine îmbrăcați și învățați, și , desigur, cu burtica plina, nu suntem decât niște bieți blatiști, iar pentru Clasa I, cum avem mai toți pretenții, este nevoie de tare multă osteneală.
Mulțumim tuturor donatorilor, și celor vechi, și celor în devenire!
Să vă miluiască Domnul Hristos! 
– mărturisește părintele Damaschin pe pagina personală de facebook.

L’image contient peut-être : plein air L’image contient peut-être : 1 personne, debout et intérieur L’image contient peut-être : 1 personne, sourit, debout

 

Campania “Dăruim speranță”- program de adopție la distanță

Se apropie Crăciunul, iar noi știm că 200 de copii din cele mai sărace comune din Iași, precum Dagâța, Medeleni, Golăiești ș.a., au nevoie de mângâiere. Vrem ca acești copii să simtă că sărbatoarea Nașterii Domnului nu este o simplă dată din anul calendaristic, ci că Hristos vine și la ei cu un mic dar. Așadar, avem aproape două sute de donatori care au contribuit cu bani pentru a putea cumpăra cele necesare copiilor.

Aceștia provin din familii monoparentale, cu un singur părinte, rămași orfani de mamă sau tată, care și-au pierdut viața, încercând să le ofere un trai mai bun copiilor, muncind în străinătate.

Iată ce ne mărturisește Andrei: „Mama mea a murit în vară și am ramas 7 frați… și e greu cu tata. Mama a fost la cules de cireșe să ne aducă pâine acasă și a murit.”

L’image contient peut-être : 3 personnes, personnes assises L’image contient peut-être : 4 personnes, personnes assises

Cvadrupleții Irinei-o binecuvântare a lui Dumnezeu

„Sufletul se vindecă atunci când ești în preajma copiilor” spunea marele scriitor Feodor Dostoievski.

Iată ce bucurie mare în familia Irinei la venirea pe lume a celor patru prunci gemeni. Cu încă patru copii acasă, noi știm că nu le va fi ușor, așa că am apelat la prietenii noștri pentru a-i ajuta pe acești micuți, ca să nu le lipsească nimic. Datorită donatorilor am reușit să le facem proviziile de lapte praf pentru o bună perioadă de timp și de alte lucruri necesare pentru un nou-născut. Sperăm ca în curând să le putem face rost și de un frigider, un aragaz și un hidrofor, să poată avea apă curentă în casă.

L’image contient peut-être : 5 personnes, personnes debout et intérieur Aucun texte alternatif disponible.

L’image contient peut-être : 2 personnes, personnes debout et intérieur L’image contient peut-être : 1 personne, debout

 

Casa Ileana este gata și își așteaptă locuitorii

În localitatea Dagâța, din satul Buzduc, familia Bârzan cu cei cei unsprezece copiii, a carei casă fusese distrusă de furtună, se poate bucura acum de noua locuință, ridicată pe temeliile celei vechi. Important este că cei mici, copii isteți și muncitori, vor crește, de acum, într-un mediu plăcut și călduros.

L’image contient peut-être : ciel, maison et plein air

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu