GRĂUNTELE DE LUMINĂ – Septembrie 2019

GRĂUNTELE DE LUMINĂ – Septembrie 2019

Ajută un copil să meargă la școală!

– 35 de 10 la examenul de capacitate,
16 copii de 10 la Bacalaureat în Iași (între noi fie vorba, cu ajutorul dumneavoastră, o parte dintre bobocii de 10 dintr-a IX-a au primit dejs o vacanță pe cinste la Mare, iar jumătate de bacalaureații de 10 vor zbura cu noi la Ierusalim în septembrie)

– 1114 de tineri de 10 din toată Moldova s-au bătut oentru 156 de halate de viitori doctori;

– 936 de băieți și fete de 10 , îndrăgostiți de informatică, au dus lupte grele în fața coputerelor și a foilor de hârtie pentru una din cele 201 de diplome de IT- ști;

– 814 de justițiari, pricepuți la Eminescu și Iorga, au pledat in amfiteatrele lui Cuza pentru una dn cele 190 de robe, ce peste ani ne vor apăra de nedreptăți, corupție și minciună;

– doar jumătate dintre cei aproape 200 de candidați se vor pregăti pentru a finaliza capodoperele lui Gaudi sau vor semna plăcile de la intrarea unor edificii asemeni Big Ben-ului, Turnului Eiffel sau .. Palatul Culturii.

Vă place, dragilor, nu-i așa? Desigur, șirul ar putea continua încă multe rânduri.
Dar aveți idee câtă muncă și cât sacrificiu este în spatele unui astfel de copil de 10? Cât au investit părinții în viitorul acestor copii? Câte ore au stat lânga ei profesorii de excepție, pentru a putea sjunge OAMENI MARI?
Există, oare, copil ce nu visează să devină doctor, profesor, arhitect sau programator? Întrebați-o, tot pe o … Denisa, care, deocamdată, dă semne că ar vrea să proiecteze o casa pentru cei șapte frați. Sau, dacă nu vă impresionează Denisa din toamna aceasta, vă voi oferi răspunsurile alor 4000 de visători.
Haideți să le deschidem aripile!
Și ei pot să zboare!

CUM VĂ PUTEȚI IMPLICA ÎN ACEASTĂ CAMPANIE?
1. Alegeți un copil din listă, recomandăm în ordine sau la întâmplare, lăsând un comentariu la postare cu CODUL din dreptul copilului sau ne dați un mesaj privat (precizând același cod) , iar noi vă trecem in dreptul copilului ales.
2. De ce ati ales copilul? Ca să-l imbracati și poate să-l hrăniți, desigur. Pentru asta, reduceți bugetul vacanțelor care au mai rămas, sau cele pe care le plănuiți pentru anul viitor și sigur veți economisi ușor și veți putea trimite către noi, în cont sau prin porumbei voiajori 236 lei (ca asa e tradiția), 50 Euro, 45 lire sau 55 dolari, cu precizarea „pentru GRAUNTELE DE LUMINA”.
Noi, fuguța la fabricuța cea adevărată și venim cu desaga plină cu de toate – hăinuțe, papucei, ghiodanele și rechizite, produse de igienă și de curățenie.
Aici găsiți lista cu copilașii pe care îi puteți sprijini, achitând contravaloarea acestui fel de pachet:

https://docs.google.com/…/1nAqdDnG6ivJKKjt79F0Cd4S-2l…/edit…

Dacă vreți neapărat să faceți dumneavoastră cumparăturile, noi nu ne supărăm. Alegeți pentru acest demers doar copiii care se află în tabelul acesta:

https://docs.google.com/…/1IbkEHJLw5p6TatqGK0yszdeG42…/edit…

Nu uitați faptul că pachetul trebuie neapărat să conțină următoarele: GHIOZDAN, așa cu garanție de minim 2 ani, RECHIZITE specifice fiecărei perioade de școlarizare, TRENING complet și vă rugăm să fie de cea mai bună calitate, PAPUCEI de preferat din piele deoarece noroaiele încă au rămas mari în zonele rurale, ARTICOLE DE IGIENĂ ȘI DE CURĂȚENIE adică un săpun, o pastă de dinți, o periuță, un sampon, iar dacă vreți să mai completați cu ceva, nu ne supărăm!
Vom avea rugămintea ca cel târziu până la 15 august să ne trimiteți coletul la Iași, la Biserica Maternității Cuza Vodă, la care adăugați în cont, la poștă sau în cutiuță 50 de lei pentru alimente. De ce așa repede și așa pachet complet? Pentru că nu vreau să mai rămână copii dezbrăcați în prag de început de an școlar, din lipsa de timp sau uitarea unora. Așa, într-o lună, o mai rezolvăm noi.

FOARTE IMPORTANT!
Aici aveți toate datele necesare pentru a transfera bănuți sau colete:
Asociația ,,Glasul Vieții”
Cont: Banca Transilvania
RO64BTRLRONCRT00W8759401 (Lei)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (Euro)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (Lire)
PayPal: pr.dandamaschin@yahoo.com
Adresa de corespondență: Iași, str. Cuza Vodă nr. 34 la Biserica Maternității Cuza Vodă

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu