Recunoștință…

Recunoștință

Oameni dragi,

În câteva ceasuri lumea noastră, a românilor în special, se va umple de urături, de artificii și de mult prea multe… zgomot. Vom intra într-un nou an frumos, cel puțin ca scriere – 2020, cu planuri mărețe, cu așteptări, poate și cu ceva regrete sau dureri, unii în jurul meselor cu cei dragi sufletului nostru, alții la petreceri minuțios pregătite, iar unii, nădăjduiesc eu, cât mai mulți, rugându-ne în biserici sau înaintea candelei nestinse.

Pentru că Dumnezeul nostru, al celor ce-L iubim pe Hristos Domnul mai presus de orice, nu este împotriva fericirii lumești, dar nici nu se veselește când ne vede “înecați” și “înghițiți” de mult prea multul acestei lumi, îndrăznesc să vă adresez, mai întâi de toate, o mare rugăminte: Să închinăm trecerea de la un an la altul Părintelui Ceresc, Creatorul și Stăpânul timpului, Dătătorul a tot binele din viața noastră, inclusiv al bucuriilor mărunte, ce ne vor însoți în noaptea de Revelion.

De vom ridica paharul, de vom gusta bucate alese, de vom cânta și vom dansa, putem, oriunde am fi, să înălțăm un “Tatăl Nostru”, un “Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-mă pe mine păcătosul!” și chiar un “Doamne ajută!”, cu inima plină de smerenie și credință față de Cel fără de care n-am fi ajuns aici și nici n-ar exista o nouă zi.

Pe de altă parte, lăsând la o parte poezia și arhicunoscutele urături, simt nevoia să vă mărturisesc nemărginita recunoștință pentru tot ce am reușit, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, să realizăm în 2019.

Vă mulțumesc, oameni buni! … Pentru că ați adus fericirea în viața celor 7000 de copii, dăruindu-le speranță și șansa la o nouă viață, de Paște, la început de an școlar și acum, de Crăciun; pentru că ați împlinit voia lui Dumnezeu de a zidi și oferi 11 locuințe noi pentru 62 de copii din 11 familii; pentru că ați împlinit visul sutelor de copii harnici, de a se scălda în valurile mării, sau de a cuceri înălțimile Carpaților; pentru că ați șters lacrimile miilor de mame, dăruind copiilor sărmani, săptămână de săptămână, lapte, scutece, haine, medicamente, lemne și alimente; pentru că ne-ați fost alături spre a oferi școlarilor minunați de la C.E.D.C. nu doar un cămin cu 40 de paturi, ci șansa la o nouă viață, ocrotiți de toată dragostea dumneavoastră; pentru că ați dăruit speranță mamelor singure, cu copii în brațe și de mânuțe din “Casa celor 7 mame”, iar de acum și celor din “Casa Vieții”.
Pentru TOATE și pentru TOT!

Vă mulțumesc și vouă, dragi copii, pentru că ne învățați ce este răbdarea și adevărata dragoste și că ați reușit să biruiți cu atâta demnitate încercările unei lumi nu atât de prietenoase cum ați merita!

Îți mulțumim, Doamne, pentru mila ce ai revărsat-o asupra noastră, a tuturor, și Te rugăm, cu smerenie, să ne ții în brațe în toți anii vieții noastre, dar mai ales, să ne pomenești pe toți, întru Împărația Ta!

Ani mulți și binecuvântați de Domnul Hristos!

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu