AVEM NEVOIE DE SPRIJIN PENTRU MASA COPIILOR DE LA C.E.D.C.!

AVEM NEVOIE DE SPRIJIN PENTRU MASA COPIILOR DE LA C.E.D.C.!
Știți ce eforturi uriașe facem ca cei 70 bursier (liceeni și studenți) ai Bisericii noastre să poată avea parte de învățământ de calitate?
Vă puteți imagina ce înseamnă să pui zi de zi ( mic dejun, prânz, cină, deserturi și gustări) unui asemenea popor, nemaivorbind de alte zeci care primesc acasă tot ceea ce le trebuie?
Dar să ai grijă ca cele 70 de monitoare să funcționeze și să fie alimentate permanent cu curent și internet de mare viteză?
Mai contează, oare, hainele, apa, căldura, detergenții, patul, masa și casa?
Marea problemă a tuturor copiilor noștri dragi și a tuturor copiilor sărmani din țară, în relație cu noul tip de învățământ on-line, este …LIPSA.
…LIPSA a tot ceea ce este necesar unui omuleț, pentru a putea pricepe ceea ce vrea doamna să-l învețe: utilajul, curent electric pentru utilaj, oricare ar fi el (calculator, tabletă, telefon sau chiar televizor), rețea serioasă de internet și condiții pentru a putea privi și asculta cuminte: masă, scaun, niște hăinuțe și ceva în burtică ( nu de alta dar s-ar putea să încurce cu ghiorăitul frumusețe de lecție).
Oameni buni, este o catastrofă ce se întâmplă în momentul de față!
Panarama de învățământ on-line va distruge iremediabil o generație întreagă, lipsind sute de mii de copii de dreptul fundamental la educație.
Dacă se vrea o Românie educată ar fi timpul ca mai marii țării să fie învățați că până și televizorul are nevoie de curent electric (nu-i așa Doamna Ministru?) și, dacă nu cerem prea mult, atunci când se vor „numi” oameni cu putere de decizie în posturi cheie, să fie măcar întrebați dacă și unde și-au luat licențele.
Nu de alta, dar nu-i de mirare de ce contează mai mult sparanghelul, viile de pe platourile mediteraneene și „frumusețea” tinerelor traficate, decât puritatea, sănătatea fizică și sufletească și, desigur, înțelepciunea copiilor noștri, fără de care nu va exista ziua de mâine, ca să nu mai vorbim de pensie și de bătrâneți fericite.
Iată de ce, vă îndemnăm pe dumneavoastră, oamenii noștri dragi, care credeți în bunătate, în educație și în Dumnezeu, să ne fiți aproape pentru a salva cât mai mulți copii și să ne ajutați să-i facem Oameni Mari.
Așadar, cei ce doresc să ne fie alături, cu doar 15 lei pot oferi un prânz sănătos și consistent unui școlar din internatele noastre( cu 25 de lei mănâncă pe săturate o zi întreagă).
Bineînțeles că în aceste vremuri în care oamenii tânjesc după o masă de pomenire sau o zi specială cu prietenii, puteți găsi multă mângâiere alături de copii, în memoria celor dragi sau vă puteți face adevărați prieteni la o felie de pizza, de tort și un pahar de șampanie, pardon, suc.
Domnul Iisus Hristos să ne binecuvânteze și să ne hărăzească conducători cu minte și cuminți!

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu