Fii bun de Crăciun – 2020, Dăruim Iubire!

Fii bun de Crăciun – 2020
Dăruim Iubire!
Maria și Serafim
Există multe diferențe între generațiile de altădată și cea de astăzi; între iernile de altădată și iernile din ultimii ani; și chiar între Crăciunul de altădată și cel din zilele noastre. Un singur lucru a rămas constant și real în toate iernile și în toate sărbătorile, de două mii de ani încoace: Nevoia de iubire a fiecărui suflet, indiferent dacă aparține copilăriei sau vârstei desăvârșite.
În ultimii ani, am văzut atât de multe istorisiri de tipul “Cum era pe vremea noastră” și “Cât de fericiți eram cu-adevărat”, încât ne întrebăm dacă mai există fericire.
În realitate, fundamentul fericirii nu este zăpada, nici ornamentele, și nici măcar masa exotică sau vacanțele extravagante, ci nevoia de a primi și oferi iubire!
Domnul Iisus Hristos vine în lume ca prunc neprihănit, tocmai ca fiecare dintre noi să se poată încredința deplin de iubirea Sa fără de margini, pe care o revarsă asupra noastră.
Iată că adevărata iubire este cea care ne aduce împreună, din orice colț al lumii unde am fi, ne sădește în suflete cele mai de preț cadouri, credința, dragostea și pacea, cu care privim, încrezători, spre un an mai bun.
Dăruind iubire vom semăna în inima aproapelui nostru o rază de lumină și, totodată vom fi cu un pas mai aproape de Împărăția lui Dumnezeu.
Maria și Serafim alături de cei 7 frățiori ai lor, așteaptă o fărâmă de iubire!
Din căsuța lor cu 2 camere, 11 suflete privesc cu nerăbdare spre ulița satului, așteptând momentul în care vor vesti, ca în fiecare an, Nașterea Domnului!
Vă întrebați, poate, care sunt nevoile lor?
Sincer vorbind, nevoile sunt multe, de la pâinea prea puțină pentru o familie numeroasă, până la casa mult prea mică, dar luminoasă, cu atâția îngerași care să o împodobească. Dar Maria și Serafim, nu cer pre mult, ei își doresc măcar câte o pereche de ghete și o haină pentru ei și ai lor frățiori, cât să îi ferească de orice ger.
Acum e șansa noastră de a fi mai buni!
De ce începem astăzi, în ziua Hramului Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil?
Pentru că, de astăzi mai sunt doar 45 de zile până la Crăciun și, ne-am gândit să vă oferim șansa de a vă rezerva un loc în ceata îngerilor.
Așadar, avem 6776 de copii ce înseamnă 6776 de locuri în ceata Îngerilor. Și mă întreb, oare nu ar fi păcat să pierdem această șansă?
Fiți buni, deveniți îngeri dăruind iubire!
1. Alegeți un copil din listă, recomandăm în ordine sau la întâmplare, lăsând un comentariu la postare sau un mesaj privat cu CODUL din dreptul copilului, iar noi vă trecem în dreptul celui ales.
2. De ce ați ales copilul? Ca să-l îmbrăcați și poate să-l hrăniți, desigur. Toate, cu 250 de lei (că așa e tradiția), 50 și ceva de Euro sau Lire, Dolari (americani sau canadieni), cu precizarea „PENTRU GRĂUNTELE DE IUBIRE”.
3. Noi, fuguța la făbricuța cea adevărată iar, cât ai clipi din ochi, venim cu desaga plină cu de toate – hăinuțe (ghete, ciorăpei, pantaloni, pulover, geacă, lenjerie), trusă de frumusețe (șampon, săpun, periuță și pastă de dinți, detergent) și, desigur adăugăm trăistuță cu merinde.
4. Deocamdată, pentru că am făcut comenzi cât… Cargo, iar facturile sunt facturi, sper să nu fie cu supărare, dar dăm prioritate celor ce vor să achiziționeze un pachet de la noi. Cât de curând, vom lansa o listă pentru cei ce doresc să facă shopping pentru sărmanii noștri, doar că, și de data aceasta, calitatea e bine să fie calitate și coșul complet. Pe de altă parte, ținând cont de taxele de transport și curierat, de adaosurile comerciale lipsite de bun simț, sunt convins că, cu bănuții dumneavoastră și cu mine ca negociator la poarta fabricii, am câștiga 3 zâmbete deodată, la același preț. Și n-ar fi păcat să nu fie așa?
Cum puteți dona?
1.Asociația ,,Glasul Vieții”
Cont: Banca Transilvania
RO64BTRLRONCRT00W8759401 (Lei)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (Euro)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (Lire)
Cod Swift BTRLRO 22
2. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
3. Prin PayPal la următoarea adresă pr.dandamaschin@yahoo.com
4. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”, Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
5. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil.
6. Din păcate la acest moment, nu putem primi donații prin Revolut

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu