GRĂUNTELE DE LUMINĂ 2021

Dragilor, e Martie, începe Postul Mare, deci se apropie Sfintele Paști!
În mod minunat – de Dumnezeu îngăduit, fericirea miilor de copii îmbrăcați, spălați și desfătați cu tot ceea ce e mai bun la început de an școlar, de Nașterea Domnului, de Paști și oricând a fost nevoie, a devenit și fericirea noastră, astfel încât timpul vieții noastre nu se mai scurge între vacanțe și sărbători, ci între tiruri de daruri și miile de zâmbete, ce prevestesc vacanțele și sărbătorile.
…Și, DA, a devenit o tradiție ca fapta cea bună să ajungă prin voluntarii noștri în casele copiilor sărmani…
Tradiție, pentru că de vreo 16 ani încoace, ne dăm peste cap să spunem lumii întregi că un copil, altul decât al nostru, are nevoie, nu doar de Crăciun, de hăinuțe, joc și burtica plină, ci tot timpul, pentru a crește în LUMINĂ.
Tradiție, pentru că mii de donatori și voluntari, ne unim pentru a scoate nevăzuta Românie din noroaie și a o duce la LUMINĂ.
Tradiție, pentru că doar DĂRUIND celor din jurul tău, aflați în grea încercare, lumină și iubire, te poți bucura cu adevărat de LUMINĂ.
Pe Valentin și frățiorii lui i-am cunoscut într-o seară mohorâtă de decembrie. Povestea o știți deja, ceea ce nu știați este că între timp, chiar și în ciuda cumplitelor necazuri care s-au abătut peste Valentin și cei patru frățiori ai săi, dragostea dumneavoastră le-a readus zâmbetul pe chip și în suflete LUMINĂ.
După două luni de drumuri și multă osteneală, LISTA e ca și gata. Pentru că inima nu ne-a lăsat și nu ne-am putut opri la „granițe” naturale, iar telefonul a sunat până la „epuizare”, cu mesaje disperate din toate colțurile țării, ne putem „lăuda” că-n inima noastră și-au cerut locul și au încăput 8875 de copii.
Așadar, avem la dispoziție un Post Mare, în care mână de la mână, inimă cu inimă vom aduna jertfă și vom dărui Lumină!
Anul acesta, de Paști deschidem lista Grăuntelui de Lumină, în mod simbolic, cu Valentin, Florina, Maria, Elena și Ionuț, dar, indiferent de ce copil veți alege sau vi se va rândui în ordinea firească, e bine să nu uitați că, înainte de toate, în spatele oricărui nume, se ascunde o poveste tristă asemeni celei trăite de Valentin, iar singura forță menită să-i ducă la LUMINĂ, este, pe lângă credința în Domnul Iisus Hristos, dărnicia dumneavoastră.
DĂRUIM LUMINĂ?
AICI AVEȚI LISTA!!!!!
https://docs.google.com/…/1kG1…/edit…
1. Alegeți un copil din listă, recomandăm în ordine sau la întâmplare, lăsând un comentariu la postare sau un mesaj privat cu CODUL din dreptul copilului, iar noi vă trecem în dreptul celui ales.
2. De ce ați ales copilul? Ca să-l îmbrăcați și poate să-l hrăniți, desigur. Toate, cu 250 de lei (că așa e tradiția), 50 și ceva de Euro sau Lire, Dolari (americani sau canadieni), cu precizarea „PENTRU GRĂUNTELE DE LUMINĂ”.
3. Noi, fuguța la făbricuța cea adevărată iar, cât ai clipi din ochi, venim cu desaga plină cu de toate – hăinuțe (pantofiori, ciorăpei, pantaloni, pulover, tricou, lenjerie), trusă de frumusețe (șampon, săpun, periuță și pastă de dinți, detergent) și, desigur adăugăm trăistuță cu merinde.
4. Deocamdată, pentru că am făcut comenzi cât… Cargo, iar facturile sunt facturi, sper să nu fie cu supărare, dar dăm prioritate celor ce vor să achiziționeze un pachet de la noi. Cât de curând, vom lansa o listă pentru cei ce doresc să facă shopping pentru sărmanii noștri, doar că, și de data aceasta, calitatea e bine să fie calitate și coșul complet. Pe de altă parte, ținând cont de taxele de transport și curierat, de adaosurile comerciale lipsite de bun simț, sunt convins că, cu bănuții dumneavoastră și cu mine ca negociator la poarta fabricii, am câștiga 3 zâmbete deodată, la același preț.
Și n-ar fi păcat să nu fie așa?
Cum puteți dona?
1.Asociația ,,Glasul Vieții”
Cont: Banca Transilvania
RO64BTRLRONCRT00W8759401 (Lei)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (Euro)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (Lire)
Cod Swift BTRLRO 22
2. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
3. Prin PayPal la următoarea adresă pr.dandamaschin@yahoo.com
4. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”, Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
5. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil.
6. Din păcate la acest moment, nu putem primi donații prin Revolut.

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu