GRĂUNTELE DE LUMINĂ 2021

ÎNCĂ 7241 DE COPII AȘTEAPTĂ LUMINĂ!
Cu copii frumoși și cuminți în așteptarea darurilor de lumină, cu voluntari destoinici pe teren și la Depozitul Faptelor Bune și, mai ales, cu dumneavoastră, oamenii buni și jertfelnici aproape, lucrarea minunată în ogorul Domnului Iisus Hristos crește mereu și tot crește.
La Casa Veronicăi (ajunsă la centuri), cei cinci îngerași visează la florile ce le vor împodobi pereții și la paturile moi în care se vor zbengui în câteva săptămâni.
Ana-Maria și Maria, două mare eroine, ce erau gata, gata să-și ucidă pruncii prin avort (la presiunea multor „binevoitori”) ne-au bucurat astăzi la externare, cu doua Marii de poveste. Una pleacă în câteva zile la o casă nouă (identificată și reparată în regim de urgență), alături de trei frățiori, alta spre casa deja primenită, așteptată de alți cinci copii de nota zece.
La Depozit ajung deja încălțămintea și hăinuțele comandate cu grija din timp.
Pe teren, câteva echipe colindă satele înnoroiate sau înzăpezite, cu mulți copii dezbrăcați pe ulițe, ducându-le cele de folos, de unde se întorc încărcați cu măsurători și mărimi de tot felul, pentru ca dumneavoastră să aveți de unde alege.
… Iar mâine este iarăși vineri,… Vinerea de la Drumul Speranței, când sute de mame ne vor căuta pentru lăptic, scutece, detergenți, medicamente și alimente.
Și pentru că în Listă mai sunt 7241 de copii, vă invităm să le DĂRUIM LUMINĂ tuturor!
DĂRUIM LUMINĂ?
AICI AVEȚI LISTA!!!!!
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1kG1-eHzLAfiiHjrnW6AAHqltAy439onlZp0WH_8VnDM/edit#gid=0
1. Alegeți un copil din listă, recomandăm în ordine sau la întâmplare, lăsând un comentariu la postare sau un mesaj privat cu CODUL din dreptul copilului, iar noi vă trecem în dreptul celui ales.
2. De ce ați ales copilul? Ca să-l îmbrăcați și poate să-l hrăniți, desigur. Toate, cu 250 de lei (că așa e tradiția), 50 și ceva de Euro sau Lire, Dolari (americani sau canadieni), cu precizarea „PENTRU GRĂUNTELE DE LUMINĂ”.
3. Noi, fuguța la făbricuța cea adevărată iar, cât ai clipi din ochi, venim cu desaga plină cu de toate – hăinuțe (pantofiori, ciorăpei, pantaloni, pulover, pantalon scurt, tricou și lenjerie de corp), trusă de frumusețe (șampon, săpun, periuță și pastă de dinți, detergent) și, desigur adăugăm trăistuță cu merinde.
4. Deocamdată, pentru că am făcut comenzi cu… TIR-urile, iar facturile sunt facturi, sper să nu fie cu supărare, dar dăm prioritate celor ce vor să achiziționeze un pachet de la noi. Cât de curând, vom lansa o listă pentru cei ce doresc să facă shopping pentru sărmanii noștri, doar că, și de data aceasta, calitatea e bine să fie calitate și coșul complet. Pe de altă parte, ținând cont de taxele de transport și curierat, de adaosurile comerciale „generoase” , sunt convins că, cu bănuții dumneavoastră și cu mine ca negociator la poarta fabricii, am câștiga 3 zâmbete deodată, la același preț.
Și n-ar fi păcat să nu fie așa?
Cum puteți dona?
1.Asociația ,,Glasul Vieții”
Cont: Banca Transilvania
RO64BTRLRONCRT00W8759401 (Lei)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (Euro)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (Lire)
Cod Swift BTRLRO 22
Mai avem și de dolari, și de franci elvețieni, și de coroane nu știu de care, și de toate valutele.
2. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
3. Prin PayPal la următoarea adresă pr.dandamaschin@yahoo.com
4. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”, Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34, intrarea din strada Sfântul Sava.
5. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil.
6. Din păcate la acest moment, nu putem primi donații prin Revolut.
Să vă binecuvânteze Domnul Iisus Hristos!

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu