ACOLO UNDE RIDICĂM SPITALE, NE TREBUIESC ȘI CATEDRALE!

Ce bine ar fi dacă fiecare om ar căuta sănătatea și starea de bine, nu doar în spitale, ci și în catedrale!
Aveți idee câți oameni intră zilnic în Bisericuța noastră, unde-și găsesc liniștea și vindecarea sufletească și trupească? Bineînțeles că asta se întâmplă în toate bisericile și locurile sfinte din lume.
… Și nu vorbim aici doar de Spovedanie, de psihoterapia ortodoxă sau de consilierea spirituală a tuturor suferinzilor din spitale!
Nu mai intră în discuția de față toți cei care, plecând dintre noi la veșnicie, își vindecă rănile adânci din inimă, răni ce depășesc cu mult durerile provocate de suferința trupului.

Cu câteva săptămâni în urmă, Nașul meu, un preot vrednic al Bucovinei, îmi cere ajutorul prin telefon, într-o situație la care ”spitalul” nu i-a dat nici o șansă. O mamă cu vreo trei copii primește cu bucurie vestea unui nou prunc în pântece, veste ce imediat s-a preschimbat într-o mare dramă, pentru o mamă eroină și absolventă a Universității de Medicină și Farmacie. Plăpândul trup al puiului de om s-a oprit în trompa uterină, autocondamnându-se la moarte, iar pe fericita mămică la un zbucium și o suferință greu de descris în cuvinte.
I-am explicat atunci Părintelui-naș câte ceva din știința ”furată” de mine din manualele de specialitate studiate pe ascuns de pe la copiii mei și de la zecile de medici, cu care am mai discutat despre cazurile similare, întărind concluzia „oficială” : copilul nu are nici o șansă!
În același timp, i-am mărturisit și despre cele câteva cazuri, care, întâlnindu-mă, mi-au mărturisit lucrarea lui Dumnezeu și ducerea la bun sfârșit a sarcinii… extrauterine.
Pe lângă acestea și o mărturie puternică a părintelui Cleopa, menționată în mai multe apariții tipografice.
Ce a urmat?
Mămica noastră dragă și-a luat copii de mână și a plecat din „Spitale” spre „Catedrale”.
A făcut un tur de forță a Sfintelor locuri moldave, s-a recules în mod deosebit la Crucea ce străjuiește mormântul Părintelui Cleopa, pentru ca, la întoarcere în „spitale”, pruncuțul cel nenăscut să coboare și el acolo unde-i este locul.
…Acesta este unul din zecile de cazuri care îmi trec zilnic prin fața Altarului, ochilor și urechilor mele … Și dacă tot vorbim de lucrarea „celui mai iubit preot ieșean de a construi un Spital”, e bine să știți că am găsit „Spitalul” gata construit (așadar, îmi rămâne timp să construiesc vreo 20 de case anul acesta?) iar „Spitalul” , cu vreo 31 de cabinete în forma actuală, nu e chiar cât un spital, deși nu se știe niciodată.
Vom avea, deci, un Centru Medical cu mai toate specialitățile și, care, DA, pe lângă o cantină socială, va avea și o „Mică Catedrală”, adică un loc în care mama și copilul bolnav, înainte sau după ce vor fi hrăniți și tratați de oameni cu suflet mare, vor intra să-și odihnească suflețelul într-o „Căsuță” a lui Dumnezeu, ocrotită de Sfânta Veronica.
Dar până atunci mai este cale nu prea lungă și cheltuiala pentru toate buzunarele și cardurile.
Mulțumim din suflet tuturor celor care ni se vor alătura acestui proiect inedit pentru români și, în mod special, pentru Moldova!
Calde mulțumiri oamenilor buni din presa ieșeană care, în ciuda micilor scăpări ori tabloidizări, ni s-au alăturat „de urgență” în această cruciadă a binelui împotriva bolii și a morții!

Să vă dăruiască Dumnezeu tuturor multă sănătate și cât mai multe Spitale și Catedrale!

https://observatornews.ro/social/in-timp-ce-altii-ridica-biserici-preotul-dan-damaschin-a-inceput-constructia-unei-clinici-in-care-mamele-sa-fie-tratate-gratis-413334.html

Veronica a dat numele unui centru special pentru femei

Invitatul Ştirilor TeleM | Veronica, Centrul Medico – Social pentru mame

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/cinci-copii-au-ramas-fara-mama-femeia-a-umblat-trei-ani-prin-instante-ca-sa-si-faca-acte-de-identitate-si-sa-se-poata-trata-de-cancer-1466657
https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/cel-mai-iubit-preot-din-iasi-se-apuca-de-construit-un-spital-pentru-mame-bolnave-si-sarace–282784.html

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu