Cristian

L-am cunoscut pe Cristian, acum mai bine de 6 ani, în nămeții uneia din cătunele cele mai sărace din țară și din Europa.
El căuta pachețelul mult dorit, cu ghetuțe, haine groase, geacă, dulciuri și ceva merinde.
Noi căutam să îi ajutăm, pe el și alți 1000 de copii în nevoie din acea școală. Totodată, căutam să îi scoatem la lumină pe acei copii buni, condamnați la sărăcie și neputință, pentru care singura șansă erau oamenii buni, cu dragoste față de Domnul Iisus Hristos și față de aproapele, donatorii și voluntarii programelor noastre.
Cu 4 frați acasă și cu ambii părinți plecați în străinătate, în căutarea unui bănuț în plus pentru căminul drag, Cristian mergea totuși la școală, așa cum putea, în teniși, cu o geacă mai de… primăvară și, mai mult, era printre cei mai buni.
2 ani și jumătate mai târziu, după sute de drumuri, la Iași și înapoi în sat, sâmbătă de sâmbătă, cu șoferi, supraveghetori , profesori, toți voluntari și suflete minunate, ce i-au fost alături, lui și altor câtorva zeci de elevi, indiferent de timp și vreme, după sute de pachete cu de toate, Cristian a trecut cu bine provocarea Examenului de Evaluare Națională și a fost primit cu multă dragoste la Centrul de Excelență Sfinții Doctori Cosma și Damian, iar mai apoi, la internatul CEDC.

În tot acest timp S-a luptat, pentru a deveni mai harnic, mai stăruitor în credință și în dragoste, cu alte cuvinte, în a deveni un om mai bun.
Numai Dumnezeu știe câte eforturi s-au făcut, de către echipa noastră, cei care am vegheat ca acesta să aibă parte de tot ceea ce un copil de vârsta lui ar fi avut parte în mod firesc, câți donatori și voluntari au „investit” în a-l face OM MARE, câți oameni au dăruit timp și osteneală pentru el.
Zilele trecute, am aflat cu multă bucurie că acesta a fost admis la facultatea pe care și-o dorea de când l-am cunoscut.
Ce bucurie mai mare, dacă nu aceea că, unul din copiii pe care i-ai crescut, va sluji și va alina suferințele celor aflați în neputință!
Vă mulțumim, dragi părinți, că l-ați crescut frumos și l-ați adus atât de aproape de Domnul Iisus Hristos în Biserica în care a fost Botezat și adăpat de Harul lui Dumnezeu!
Îți mulțumim, dragule, că ne umpli viețile cu comoara sufletului tău!
Domnul Iisus Hristos să – l binecuvânteze pe Cristian cu al Său Har, spre vrednica-I slujire și să vă dăruiască tuturor bucurii nepieritoare!
MERGEM MAI DEPARTE?
?AICI AVEȚI LISTA???

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu