Exclusiv! Proiectele lunii Septembrie 2021

Doamne ajută, dragilor! Cu toate că luna Octombrie a venit cu dimineți ceva mai reci, refuzăm cu orice chip hibernarea, mai mult impusă de cei de la Facebook, care ne-au blocat profilul de Facebook Dan Damaschin și paginile Biserica Maternității Cuza Vodă , respectiv Dan Damaschin.

O luăm de la capăt cu ultimele noutăți ale muncii începute acum mai bine de 10 ani, pe site-ul www.glasulvietii.ro.

https://www.facebook.com/preot.dandamaschin,

Pe pagina nouă de facebook vă aștept cu tot dragul pe fiecare! Și, da! Nici toamna nu dorm(im)! Adicătelea…. muncim pe brânci, pentru copiii noștri dragi, care au început școala.

După o veritabilă distracție, cu 250 de copii ce s-au bucurat de sănătate curată, la malul Mării Negre, timp de o săptămână; am dat gata 9000 de pachete cu cele necesare pentru școală: hăinuțe, încălțări noi, ghiozdănele și toate cele de folos, pentru tot atâția școlari fericiți. Și dacă tot vorbim de școlari fericiți, ne mândrim cu cei aproape 100 de bursieri, din cele două internate și, bineînțeles copiii din Iași ce fac naveta zilnic, copii dintre cei mai buni, care vor avea nevoie de sprijinul dumneavoastră, în ceea ce privește costurile legate de cazare, transport, rechizite, alimente, îmbrăcăminte, si de ce nu, Bursă Școlară.

La Drumul Speranței, sute de mame neajutorate, cu pruncii în brațe ne-au pășit pragul bisericii pentru a primi toate cele necesare: alimente, produse de igienă, plăți facturi și rețete medicale. Am Dăruit și luna aceasta Speranță pentru 549 de copii ce au primit nu doar alimente, articole de igienă și curățenie ci și toate cele necesare unui trai mai bun! Nu s-a stat deloc nici la cabinetul medical Fem-Clinic, acolo unde vin zilnic mamele ce au nevoie de sprijin medical.

Și, nici la Centrul Medico-Social Sfinții Doctori Cosma și Damian, nu s-a stat absolut deloc, aici, 46 de copii cu posibilități materiale reduse dar cu probleme mari de sănătate, au primit tratament gratuit de Fiziokinetoterapie și Integrare Senzorială. Și la Centrul Medico-Social „Veronica”, se lucrează zilnic la documentația pentru autorizarea amenajării Policlinicii. Cartierul Vieții de la Găureni crește văzând cu ochii, astfel că, până la finalul anului, vom muta acolo măcar 4 familii, cu ajutorul lui Dumnezeu.

La șantierul numărul 2, „Casa celor 8 Mame” de la Holboca mai are nevoie de o bucătărie ce se ridică la toate standardele, pentru a asigura mâncare gustoasă și de calitate pentru mamele fără posibilități și copilașii acestora, găzduiți și în creșa de la parter. Șantierul numărul 3, de la Casa Bircăi din Neamț e aproape, aproape gata. De o săptămână am început la șantierul numărul 4, o căsuță dintre cele mai frumoase, cât să adăpostească 9 Feți Frumoși și Ilene Cosânzene așa cum numai în povești găsești.

Iar pentru toate acestea, vă mulțumesc din suflet, oameni dragi și îl rog pe Domnul Iisus Hristos să vă dăruiască bunătăți nepieritoare din Căldura cea Veșnică a Dragostei Sale!

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu