Proiectele Lunii Noiembrie

? ÎMBRACĂ UN COPIL ȘI DĂRUIEȘTE IUBIRE❗
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1sY_j68uRCnwiZWngXdaDy5pcOoSBT18cmKJ8MuBMlxU/edit#gid=0

?PENTRU CĂ CEI DE LA FACEBOOK NE-AU ȘTERS VECHILE PAGINI, DISTRIBUIE ȘI UMĂREȘTE NOUA PAGINĂ https://www.facebook.com/pr.damaschin ȘI AJUTĂ-NE SĂ AJUNGEM LA CEI CE VOR SĂ NE AJUTE❗

Luna noiembrie a venit cu multe, multe surprize!

S-a muncit de zor, zi și noapte pentru a aduce bucurie în inimile și pe chipurile copiilor, mămicilor, bursierilor și nu numai…
Din păcate, multe suflete dau mult prea devreme piept cu greutățile vieții, cu foamea și cu lipsurile.

Din păcate ultimii doi ani de pandemie au adus nu doar durere și lacrimi, ci și multă sărăcie. Dar noi nu ne lăsăm învinși!!! Voluntarii noștri trimiși pe front de iubitorii de Hristos și de copii trebăluiesc cu spor la marea întemeiere a Grăuntelui de Iubire.

Anul acesta vrem să cucerim toate zonele cu copii sărmani și să aducem bucurie pe fiecare chip brăzdat de suferință.

Luna lui Brumar ne-a întâmpinat cu o sumedenie de provocări: lansări de proiecte, mămici întristare, burtici goale și picioare brumate.

Urmează, însă, o iarnă lungă și mai friguroasă, în care nădăjduim să avem cât mai multe cămine pline cu alimente, hăinuțe, ghetuțe și toate cele de trebuință, ce vor putea aduce multă dragoste și, mai ales căldură, în inimile micuțe ale pruncilor noștri.

În această lună am lansat campania mult așteptată GRĂUNTELE DE IUBIRE.

Ei bine, dragii mei, povara greutăților de pe umerii 4.447 de copii a fost luată, dar pentru ceilalți 5.553 – o geacă nouă este o mare surpriză, o pereche de ghete o bucurie, iar un pachet generos de igienă si produse alimentare… un vis!

Au mai rămas doar 5.553 de suflețele ce abia așteaptă, în preajma Nașterii Domnului, să le fie îndeplinită dorința de a avea anul acesta, ceva pe masă și în casă.

Zâmbetele celor 553 de copii adoptați la distanță reprezintă o adevărată binefacere și nici nu ar putea fi altfel cât timp s-au bucurat de sprijinul necondiționat al donatorilor.

Casa lui Cosmin, pruncul a cărui mamă a murit alăptându-l, prinde viață pe zi ce trece; camera băieților a fost făcută, baia e aproape gata, dar noi nu ne vom opri până nu vom îndeplini visul celor șapte frățiori. Noua casă va avea dormitoare spațioase, o grădină mare, unde se mai adaugă o bucătărie și o baie atât de așteptată de copilașii noștri.

O nouă lună și un nou DRUM plin de SPERANȚĂ!
În tot noiembrie, mămicile cu puiuții lor au fost susținute cu toate cele de folos pentru creșterea armonioasă. Sute de facturi plătite, medicamente, lapte praf, articole de igienă și curățenie, scutecele, toate acestea pentru a face OAMENI MARI.

Vești îmbucurătoare avem și din Cabinetul de Fiziokinetoterapie, unde copilașii noștri sunt tratați și susținuți după ultimele standarde medicale. De curând, mamele aflate în situații precare s-au bucurat de consultații gratuite în vederea monitorizării stării de sănătate, iar cabinetul medical pentru Obstretică și Ginecologie este de un real folos pentru mămicile aflate în impas.

Cât despre marile piramide…ce să vă mai spun? De la o zi la alta, ele „sfidează” realitatea. Se înalță maiestuos și se pregătesc să adăpostească cât mai curând zeci de prinți și prințese.
De asemenea, pe toate celelalte șantiere muncitorii și voluntarii noștri, trebăluiesc din zori și până-n noapte pentru ca la Găureni, Holboca, Vâlcele și Armășeni să avem cât mai mulți copilași și mămici fericite.

După așa o prezentare se cuvine să mulțumim din toată inima tuturor celor care ne-au copleșit cu bunătatea lor, și în mod deosebit Părintelui Mitropolit Teofan, pentru că a dăruit lemne cât pentru a încălzi o iarnă întreagă o parte din familiile cu cele mai mari probleme. Butuc cu butuc, kilometru după kilometru, voluntarii vieții se pregătesc să împartă căldură, din casă în casă și, odată cu ea, BUCURIE! Iar iarna este abia la început…

DĂRUIM IUBIRE?

FII ÎNGER❗

ÎMBRACĂ UN COPIL DIN LISTĂ❗❗❗

???https://docs.google.com/spreadsheets/d/1sY_j68uRCnwiZWngXdaDy5pcOoSBT18cmKJ8MuBMlxU/edit#gid=0

1. Alegeți un copil din listă, recomandăm în ordine sau la întâmplare, lăsând un comentariu la postare sau un mesaj privat cu CODUL din dreptul copilului, iar noi vă trecem în dreptul celui ales.

2. De ce ați ales copilul? Ca să-l îmbrăcați și poate să-l hrăniți, desigur. Toate, cu 300 de lei (că așa e tradiția), 65 și ceva de Euro sau 55 Lire, 71 Dolari (americani sau canadieni), cu precizarea „DĂRUIESC IUBIRE”.

3. Noi, fuguța la făbricuța cea adevărată iar, cât ai clipi din ochi, venim cu desaga plină cu de toate – hăinuțe (geacă groasă, ghete îmblănite, pantaloni, pulover, lenjerie de corp, fes), trusă de frumusețe (șampon, săpun, periuță și pastă de dinți, detergent) și, desigur adăugăm și trăistuța cu merinde.

4. Deocamdată, pentru că am făcut comenzi cât… Cargo, iar facturile sunt facturi, sper să nu fie cu supărare, dar dăm prioritate celor ce vor să achiziționeze un pachet de la noi. Cât de curând, vom lansa o listă pentru cei ce doresc să facă shopping pentru sărmanii noștri, doar că, și de data aceasta, calitatea e bine să fie calitate și coșul complet. Pe de altă parte, ținând cont de taxele de transport și curierat, de adaosurile comerciale lipsite de bun simț, sunt convins că, cu bănuții dumneavoastră și cu mine ca negociator la poarta fabricii, am câștiga 3 zâmbete deodată, la același preț. Și n-ar fi păcat să nu fie așa?

Cum puteți dona?

1.Asociația ,,Glasul Vieții”

Cont: Banca Transilvania

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)

COD SWIFT: BTRLRO 22

RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)

RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)

RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

Paypal: pr.dandamaschin@yahoo.com

2. REVOLUT: 0751 621 146 – Valciu Ana-Maria
RO38BREL0005509849530100

3. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);

4. Prin PayPal la următoarea adresă pr.dandamaschin@yahoo.com

5. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”, Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.

6. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil.
7. Pe site, cu cardul: http://test.glasulvietii.ro/campaigns/grauntele-de-iubire-%e2%9d%a4-2021/

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu