Mama Ana și cei șase copii își încălzesc mâinile la gura sobei vechi

Și mâine-poimâine e Crăciunul..

Mese îmbelșugate, liste lungi de cumpărături, cadouri, locuri exotice, cel mai frumos brad, petreceri cu prietenii, reuniuni de familii ș.a.m.d. Așa ar suna pentru unii descrierea perfecta a unei vacanțe de Nașterea Domnului.
Nu și pentru Ana, mama de șase copii. Pe Ana o cunoaștem de mult timp, dar om mai blând și bun, eu n-am văzut.
Chipul tinerei mame dă de gol suferința, grijile și problemele peste masură. O casă de chirpici, făcută din ale sale mâine tăbăcite de atâta muncă adăpostește opt suflete.
De cum am intrat în casă lor, nu am putut trece cu vederea bucuria, zâmbetele inocente de pe chipul copiilor, dar și dorința lor cea mai mare: o sobă nouă.
E decembrie, iar nopțile sunt din ce în ce mai geroase, prin crăpăturile casei de chirpici, vântul șuieră nestingherit. Mama Ana și cei șase copii își încălzesc mâinile la gura sobei vechi.
Cu lacrimi în ochi îmi povestește despre copilăria sa, despre pierderea mamei mult prea devreme și despre boala incurabilă care a reușit să învingă singurul stâlp al familiei, tatăl. Pentru ea, fericirea copiilor este tot ce contează: „Părinte, nu vreau să treacă copilașii mei prin ce am trecut eu, pentru ei mă lupt. Ce bine ar fi dacă căldură s-ar păstra înăuntru și dacă cei mici n-ar adormi tremurând pe patul rece.”
Acum stau și mă întreb…Pentru ce trudim să avem mese pline, dacă inimile-s goale? Pentru ce ne înghesuim că bezmeticii prin magazine pentru a umple coșurile, dacă unde-i nevoie de o mângâiere nu suntem? Pentru ce atâta petrecere și desfătare, dacă lăsăm săracii în uitare?
Dragilor, haideți să nu rămânem indiferenți la strigătul disperat de ajutor al aproapelui nostru! Nu putem spune că-l iubim pe Dumnezeu pe care nu-l vedem, atât timp cât nu-l iubim pe aproapele pe care-l vedem și care ne cere disperat ajutorul.
Dăruim Iubire❓
FII ÎNGER❗
ÎMBRACĂ UN COPIL DIN LISTĂ❗❗❗

???https://docs.google.com/spreadsheets/d/1sY_j68uRCnwiZWngXdaDy5pcOoSBT18cmKJ8MuBMlxU/edit#gid=0

1. Alegeți un copil din listă, recomandăm în ordine sau la întâmplare, lăsând un comentariu la postare sau un mesaj privat cu CODUL din dreptul copilului, iar noi vă trecem în dreptul celui ales.

2. De ce ați ales copilul? Ca să-l îmbrăcați și poate să-l hrăniți, desigur. Toate, cu 300 de lei (că așa e tradiția), 65 și ceva de Euro sau 55 Lire, 71 Dolari (americani sau canadieni), cu precizarea „DĂRUIESC IUBIRE”.

3. Noi, fuguța la făbricuța cea adevărată iar, cât ai clipi din ochi, venim cu desaga plină cu de toate – hăinuțe (geacă groasă, ghete îmblănite, pantaloni, pulover, lenjerie de corp, fes), trusă de frumusețe (șampon, săpun, periuță și pastă de dinți, detergent) și, desigur adăugăm și trăistuța cu merinde.

4. Deocamdată, pentru că am făcut comenzi cât… Cargo, iar facturile sunt facturi, sper să nu fie cu supărare, dar dăm prioritate celor ce vor să achiziționeze un pachet de la noi. Cât de curând, vom lansa o listă pentru cei ce doresc să facă shopping pentru sărmanii noștri, doar că, și de data aceasta, calitatea e bine să fie calitate și coșul complet. Pe de altă parte, ținând cont de taxele de transport și curierat, de adaosurile comerciale lipsite de bun simț, sunt convins că, cu bănuții dumneavoastră și cu mine ca negociator la poarta fabricii, am câștiga 3 zâmbete deodată, la același preț. Și n-ar fi păcat să nu fie așa?

Cum puteți dona?

1.Asociația ,,Glasul Vieții”

Cont: Banca Transilvania

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)

COD SWIFT: BTRLRO 22

RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)

RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)

RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

Paypal: pr.dandamaschin@yahoo.com

2. REVOLUT: 0751 621 146 – Valciu Ana-Maria
RO38BREL0005509849530100

3. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);

4. Prin PayPal la următoarea adresă pr.dandamaschin@yahoo.com

5. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”, Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.

6. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil.
7. Pe site, cu cardul: http://test.glasulvietii.ro/campaigns/grauntele-de-iubire-%e2%9d%a4-2021/

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu