Când un părinte ia viața celuilalt părinte, copiii duc o cruntă suferință!

Când un părinte ia viața celuilalt părinte, copiii duc o cruntă suferință!

Valentina, Maria și Fabio

V-ați gândit vreodată cum este o zi de 8 Martie pentru copilașii, sărăcuții de ei, a căror mame au plecat mult prea devreme la cer?
Cum se simt ei în această zi dedicată mamei? Cui să le dăruiască felicitările făcute cu mânuțele lor firave, scăldate în lacrimile ce se preling pe obrăjori? Cui să cânte cele mai vioaie și mai suave cântecele dedicate mamelor? Pentru acești copilași tare încercați, ziua de 8 Martie este o zi în care durerea se simte mai crunt, mai teribil, lipsa mamei le umezește neîncetat ochișorii iar durerea din suflețelele lor este de neînchipuit.
Valentina, Maria și Fabio sunt 3 copii a căror mamă a fost luată de lângă ei în cel mai brutal mod posibil, chiar de către tatăl lor, acum mai bine de 5 ani.
Locuiesc împreună cu bunica și cu bunicul bolnav, într-un bordei, simțind din plin, pe lângă pierderea mamei, lipsa celor necesare unui trai decent.
Și, de parcă suferința nu ar fi de ajuns, bunica lor, cea care se luptă acum clipă de clipă pentru a le putea oferi alinare și cele de trebuință, dar și să îngrijească de bunicul, a suferit luna trecută un preinfarct.
Fabio, în vârstă de doar 7 ani (pe atunci, doar 1 an jumătate), în fiecare an, în preajma zilei de 8 Martie, vine de la școală cu ochii în lacrimi, cu sufletul îndurerat și o întrebă pe bunică „DE CE TOȚI COPIII AU MAMĂ ȘI EU NU AM? DE CE NU AM ȘI EU MAMĂ? BUNICĂ, SPUNE-MI”
Maria și Valentina, de 5 ani de zile strâng în brațe doar o poză cu chipul blând al mamei, și se roagă ca de acolo, de Sus să le vegheze pașii.
Ce durere poate fi mai mare, decât atunci când un copil orfan își strigă neîncetat MAMA?
Pentru acești copii ne zbatem ca an de an, lună de lună și zi de zi să le arătăm cât de mult îi iubim și, să le oferim câte un strop de SPERANȚĂ ȘI LUMINĂ!

Și TU poți oferi LUMINĂ pentru unul din cei 10.000 de copii!

MERGEM MAI DEPARTE?

ÎMBRACĂ UN COPIL DIN LISTĂ!

AICI LISTA ???
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1sY_j68uRCnwiZWngXdaDy5pcOoSBT18cmKJ8MuBMlxU/edit#gid=0

1. Alegeți un copil din listă, recomandăm în ordine sau la întâmplare, lăsând un comentariu la postare sau un mesaj privat cu CODUL din dreptul copilului, iar noi vă trecem în dreptul celui ales.

2. De ce ați ales copilul? Ca să-l îmbrăcați și poate să-l hrăniți, desigur.

Toate, cu 300 de lei (că așa e tradiția), 65 și ceva de Euro sau 55 Lire, 71 Dolari (americani sau canadieni), cu precizarea „DĂRUIESC LUMINĂ”.

3. Noi, fuguța la făbricuța cea adevărată iar, cât ai clipi din ochi, venim cu desaga plină cu de toate – hăinuțe (ie, pantaloni, hanorac, pantofi din piele și lenjerie de corp), trusă de frumusețe (șampon, săpun, periuță și pastă de dinți, detergent) și, desigur adăugăm și trăistuța cu merinde.
4. Deocamdată, pentru că am făcut comenzi cât… Cargo, iar facturile sunt facturi, sper să nu fie cu supărare, dar dăm prioritate celor ce vor să achiziționeze un pachet de la noi.
Cât de curând, vom lansa o listă pentru cei ce doresc să facă shopping pentru sărmanii noștri, doar că, și de data aceasta, calitatea e bine să fie calitate și coșul complet. Pe de altă parte, ținând cont de taxele de transport și curierat, de adaosurile comerciale lipsite de bun simț, sunt convins că, cu bănuții dumneavoastră și cu mine ca negociator la poarta fabricii, am câștiga 3 zâmbete deodată, la același preț. Și n-ar fi păcat să nu fie așa?

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu