FOTO – Candoare la mare

„Dacă nu vă veți întoarce și nu veți fi precum pruncii, nu veți intra în Împărăția Cerurilor”.

 Este vreun copil care nu merită o vacanță frumoasă?

Cu eforturi uriașe din partea donatorilor și voluntarilor noștri dragi încă 150 de copii din cei 1.650 vor pleca la noapte către mult visatul litoral al Mării Negre din Eforie Nord. De data aceasta am ales fericiții câștigători ai unui loc în tabără din satele uitate de lume și autorități de pe lângă Dorohoi și Darabani.

Membrii Seriei 7 – Sfântul Pantelimon, sunt toți unul și unul, niște luptători și biruitori ai lipsurilor și necazurilor de tot felul (orfani, familii cu mulți copii ori cu părinți grav bolnavi).

Durerea cea mare a noastră este că nu ne permitem să îi trimitem pe toți îngerașii la Marea Vieții, chiar dacă într-o bună zi așa vom face.

Ne vom strădui măcar să-i pregătim pentru școală pe toți.

De aceea avem de îmbrăcat și echipat complet în GRĂUNTELE DE MUȘTAR 2022 10.228 de îngerași.

Toți strălucesc în clasă, în ulițe și în căsuțele lor ca niște diamante în noroi și care știu de mici să se apropie de Hristos cel Răstignit și Înviat.

Ieri, în prima parte a zilei, așa cum ni-i tradiția și rânduiala, toată Seria 6 – Sfântul Prooroc Ilie Tezviteanul, a lăsat deoparte  bălăceală pentru a-și pleca genunchii și a mulțumi Domnului Iisus Hristos pentru binefaceri și binefăcători.

Așa sunt toți copiii de la Glasul Vieții, iar noi tare ne mai bucurăm să le putem oferi ȘANSA LA O NOUĂ VIAȚĂ.

Veniți la INIMO pentru acești copii minunați și pentru alții asemenea lor! CU DUMNEZEU, ÎMPREUNĂ, le vom oferi șansa să învețe mai mult, le vom deschide noi și noi orizonturi, le vom DĂRUI SPERANȚĂ.

Pentru că fericirea lor e tot ceea ce contează pentru noi.

Să vă ocrotească Domnul Iisus Hristos, prieteni dragi, copii minunați și pe voi, harnici voluntari!

GRĂUNTELE DE MUȘTAR – LISTA DIN CARE SĂ ALEGEȚI, AICI

1. Alegeți un copil din listă, recomandăm în ordine sau la întâmplare, lăsând un comentariu la postare sau un mesaj privat cu CODUL din dreptul copilului, iar noi vă trecem în dreptul celui ales.

2. De ce ați ales copilul? Ca să-l îmbrăcați și poate să-l hrăniți, desigur. Toate, cu 300 de lei (că așa e tradiția), 60 și ceva de Euro sau 55 Lire, 71 Dolari (americani sau canadieni), cu precizarea „ÎMBRACĂ UN COPIL”.

3. Noi, fuguța la făbricuța cea adevărată iar, cât ai clipi din ochi, venim cu desaga plină cu de toate – hăinuțe (Bluză, pantaloni, geaca de toamnă, pantofi din piele și lenjerie de corp), trusă de frumusețe (șampon, săpun, periuță și pastă de dinți, detergent) și, desigur, adăugăm și trăistuța cu merinde.

4. Deocamdată, pentru că am făcut comenzi cât… Cargo, iar facturile sunt facturi, sper să nu fie cu supărare, dar dăm prioritate celor ce vor să achiziționeze un pachet de la noi.

Cât de curând, vom lansa o listă pentru cei ce doresc să facă shopping pentru sărmanii noștri, doar că, și de data aceasta, calitatea e bine să fie calitate și coșul complet. Pe de altă parte, ținând cont de taxele de transport și curierat, de adaosurile comerciale lipsite de bun simț, sunt convins că, cu bănuții dumneavoastră și cu mine ca negociator la poarta fabricii, am câștiga 3 zâmbete deodată, la același preț. Și n-ar fi păcat să nu fie așa?

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Un comentariu la „FOTO – Candoare la mare”

Adaugă un comentariu