Ianis, Nicolas și frații lor vor o casă

Zi după zi, căsuța în care vor locui ????? ??? ????????, ??????? ??? ?????̆???? și ceilalți șase frați ai lor se tot înalță.

Îl mai știți pe Ianis? La doar 6 ani, a ținut morțiș să lucreze pe șantier ca să le ofere părinților și fraților o locuință. Și nu s-a jucat. A pus mâna pe roabă și a tras tare. Încă ajută.

Dar pe Nicolas vi-l mai amintiți? Prichindelul de nici 2 ani, cu dizabilități, care abia se ținea pe picioare printre ruinele casei sale încă visează la o baie.

Noi încercăm să îi ajutăm. De când am auzit prima oară că zece suflete își petrec sfârșitul verii adăpostite într-un fost magazin sătesc, am zis că nu e vreme de pierdut.

V-am spus povestea familiei care într-o clipă a rămas fără agoniseala de o viață în urma unui incendiu provocat de un scurt-circuit.

Ne-am mobilizat și imediat am început să ridicăm o locuință mai trainică. Dar știți cât de greu se construiește o casă? Efortul financiar este unul considerabil.

Copiilor le vom asigura tot ce vor avea nevoie la început de an școlar deoarece sunt incluși în proiectul ???̆?????? ?? ???̦???. Însă de la rechizite și hăinuțe până la o locuință e drum lung. Ce spuneți, ?????? ??? ????????

Alegeți un copil din LISTĂ și susțineți-l!

1. Alegeți un copil din listă, recomandăm în ordine sau la întâmplare, lăsând un comentariu la postare sau un mesaj privat cu CODUL din dreptul copilului, iar noi vă trecem în dreptul celui ales.

2. De ce ați ales copilul? Ca să-l îmbrăcați și poate să-l hrăniți, desigur. Toate, cu 300 de lei (că așa e tradiția), 60 și ceva de euro, 55 lire, 71 dolari (americani sau canadieni), cu precizarea „ÎMBRACĂ UN COPIL”.

3. Noi, fuguța la făbricuța cea adevărată, iar cât ai clipi din ochi, venim cu desaga plină cu de toate – hăinuțe (bluză, pantaloni, geacă de toamnă, pantofi din piele și lenjerie de corp), trusă de frumusețe (șampon, săpun, periuță și pastă de dinți, detergent) și, desigur, adăugăm și trăistuța cu merinde.

4. Deocamdată, pentru că am făcut comenzi cât… Cargo, iar facturile sunt facturi, sper să nu fie cu supărare, dar dăm prioritate celor ce vor să achiziționeze un pachet de la noi.

Cât de curând, vom lansa o listă pentru cei care doresc să facă shopping pentru sărmanii noștri, doar că, și de data aceasta, calitatea e bine să fie calitate și coșul complet. Pe de altă parte, ținând cont de taxele de transport și curierat, de adaosurile comerciale lipsite de bun simț, sunt convins că, folosind bănuții dumneavoastră și pe mine drept negociator la poarta fabricii, am câștiga 3 zâmbete deodată la același preț. Și n-ar fi păcat să nu fie așa?

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu