Vinerea, pe DRUMUL SPERANȚEI

204 mame, multe cu copiii somnoroși după ele, unele însărcinate, au venit odată cu ploaia, vineri dimineața, la biserica din Țicău.

S-au trezit în zori, i-au înfofolit bine pe micuți pentru a nu simți răcoarea specifică mai degrabă zilelor de toamnă și au parcurs un drum lung, DRUMUL SPERANȚEI, din cele mai îndepărtate și sărace localități ale județului, pentru a se întoarce apoi la casele lor încărcate cu bunătăți.

Așa își duc traiul toate aceste femei, cu sprijinul primit vinerea la biserica din Țicău. Le oferim periodic alimente și scutece care să le asigure lor și familiilor numeroase mai mult decât supraviețuirea: un trai decent. Săptămânal hrănim aproximativ 1.000 de guri, dacă facem un calcul rapid, doar fiecare mamă are mai mulți prunci.

Vin, stau la slujbă, unele se și spovedesc, iar în tot acest timp, copiii lor privesc cu ochi mari mormanele de alimente (paste, orez, fasole, conserve, ulei) din care vor primi și ei.

Apoi mamele cu micuții de mână pleacă spre case încărcate, cu ochii la fel de triști, aduse de spate, dar cu sufletul mai ușor. Își drămuiesc alimentele de la o zi la alta, de la o lună la alta așa cum numai ele știu.

Ca să le putem susține pe aceste femei și pe pruncii lor facem un efort uriaș. Gândiți-vă cum vă descurcați unii dintre voi siguri sau cum vă îngrijiți doar de cei dragi ai voștri. Asociația noastră ocrotește 2.900 de familii în care cresc 11.000 de copii. Iar toate s-au scumpit. Avem nevoie și noi de ajutor ca să-i susținem pe toți acești sărmani.

Mai ales că se apropie școala și acum avem de pregătit 10.228 de micuți. Le oferim tot ce le este necesar: ghiozdane, rechizite, haine, încălțăminte, produse de igienă, produse de curățenie. Dar nu le putem lăsa singure pe mamele acestea care nu au alt sprijin.

Maica Domnului și Iisus Hristos să vă aibă în pază pe voi, cei care nu îi uitați pe săraci!

MERGEM MAI DEPARTE?

Alegeți un copil din LISTĂ și susțineți-l!

1. Alegeți un copil din listă, recomandăm în ordine sau la întâmplare, lăsând un comentariu la postare sau un mesaj privat cu CODUL din dreptul copilului, iar noi vă trecem în dreptul celui ales.

2. De ce ați ales copilul? Ca să-l îmbrăcați și poate să-l hrăniți, desigur. Toate, cu 300 de lei (că așa e tradiția), 60 și ceva de euro, 55 lire, 71 dolari (americani sau canadieni), cu precizarea „ÎMBRACĂ UN COPIL”.

3. Noi, fuguța la făbricuța cea adevărată, iar cât ai clipi din ochi, venim cu desaga plină cu de toate – hăinuțe (bluză, pantaloni, geacă de toamnă, pantofi din piele și lenjerie de corp), trusă de frumusețe (șampon, săpun, periuță și pastă de dinți, detergent) și, desigur, adăugăm și trăistuța cu merinde.

4. Deocamdată, pentru că am făcut comenzi cât… Cargo, iar facturile sunt facturi, sper să nu fie cu supărare, dar dăm prioritate celor ce vor să achiziționeze un pachet de la noi.

Cât de curând, vom lansa o listă pentru cei care doresc să facă shopping pentru sărmanii noștri, doar că, și de data aceasta, calitatea e bine să fie calitate și coșul complet. Pe de altă parte, ținând cont de taxele de transport și curierat, de adaosurile comerciale lipsite de bun simț, sunt convins că, folosind bănuții dumneavoastră și pe mine drept negociator la poarta fabricii, am câștiga 3 zâmbete deodată la același preț. Și n-ar fi păcat să nu fie așa?

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu