Preot Dan Damaschin – omul INIMO

Zilele acestea am dat dovadă de ubicuitate. Pentru că am avut de organizat un grandios festival peste muntele de proiecte despre care v-am tot povestit de-a lungul timpului. Credeți că a fost ușor de pregătit prima ediție INIMO? Am fost și la biserică, și la stadion, și pe șantiere. Am organizat, coordonat, luptat pe mai multe fronturi.

Cum să ai pace când știi că zeci de mii de copii aflați la o aruncătură de băț de tine suferă de foame, că abandonează școala din cauza sărăciei? Cum să pui capul liniștit pe pernă când cunoști mame care vor să-și ucidă pruncii nenăscuți pentru că nu au condiții decente să-i crească? Eu nu am pace. Eu nu am liniște.

Împreună cu voluntarii asociației „Glasul Vieții” mă îngrijesc de aproape 3.000 de familii sărmane în care cresc 11.000 de copilași. Sunt prea mulți micuți nevoiași. Nu ar fi trebui să existe niciunul care să nu aibă hrană, hăinuțe, încălțăminte, rechizite. Nu ar fi trebuit. Dar realitatea este alta.

Am făcut, cu ajutorul lui Dumnezeu și al vostru, dragii noștri prieteni și susținători, tot ce ne-a stat în putință pentru a le oferi o lume mai bună și un viitor mai luminos.

Pentru oamenii aceștia care îmi sunt familie am ieșit cu șapca în cap și cu fanfara alături zilele trecute prin Iași. Pentru oamenii aceștia am strigat pe străzile orașului, să se adune lumea, să doneze, să ajute. Pentru oamenii aceștia am organizat INIMO – marele festival din dealul Copoului care a început astăzi la amiază și care se va încheia duminică spre miezul nopții. Și nu a fost prea mult.

Mi-am pus în gând să le ofer celor 10.228 de copii incluși în campania mea de suflet, GRĂUNTELE DE MUȘTAR, tot ce au nevoie pentru începutul școlii: ghiozdane, îmbrăcăminte, încălțăminte, produse de igienă, produse de curățenie. Pe toate le-am comandat și, după cum bănuiți, nimic nu este GRATIS. Efortul este mare, dar cele 10.228 de chipuri luminoase, cele 10.228 de zâmbete, cele 10.228 de vieți schimbate în bine îmi vor arăta că a meritat.

Dacă Dumnezeu îmi dă putere să duc în spate zeci de mii de oameni, o fac cu inima deschisă. Nu las pe nimeni în urmă.

Veniți alături de mine să DĂRUIM SPERANȚĂ?

MERGEM MAI DEPARTE?

  • Taxa de intrare este, după știți, o donație în baza căreia primiți o invitație. Vă distrați, dar și ajutați!
  • Vă reamintim că intrarea este liberă pentru copiii sub 14 ani, pentru zeciștii de la Evaluarea Națională și Bacalaureat, pentru persoanele cu dizabilități și pentru familiile cu mulți copii.
  • Unde găsiți invitațiile? La Biserica Maternității „Cuza Vodă” și la cele 12 corturi care au împânzit orașul. De asemenea, le puteți procura și online de pe www.inimo.ro.

Iată programul INIMO:

Vineri, 19 august, vă veți bucura de spectacole susținute de Fanfara de la Chetriș, Universitatea Națională de Arte „George Enescu”, Adriana Ochișanu, Plăieșii, Provincialii, Damian Drăghici & Brothers, Direcția 5, Andra, Taxi.

Sâmbătă, 20 august, vom avea din nou teatru cu Universitatea „George Enescu”, vor urca pe scenă și vor face senzație Corul de copii al Ateneului Național din Iași, Circul de Stat Chișinău și aceeași renumită Fanfară de la Chetriș. Iubitorii e folclor îi vor asculta pe Mioara Velicu și Rapsozii Botoșanilor. Iar spre seară vor încinge atmosfera Annes, Ana Beregoi, Iuliana Beregoi, Vunk, Smiley, DJ Mandu.

Duminică, 21 august, nu vor lipsi spectacolele de teatru, nici cele de folclor susținute de ansambluri, dar și de cunoscuții interpreți Laura Lavric, Gelu Voicu, Carmen Macovei. Circul de stat Chișinău va avea o nouă reprezentație. Copiii vor avea cea mai mare bucurie când vor cânta și vor dansa împreună cu cei de la Gașca Zurli. Iar seara care va încheia prima ediție a festivalului INIMO va fi una memorabilă, cu The Motans, Feli, Connect-R și Ștefan Bănică pe scenă.

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu