O casă pentru opt copii

Dragilor, ne-am și apucat de alte câteva proiecte în timp ce am pregătit mii de copilași pentru școală. Doar ne știți. Am stat vreodată degeaba? Acum săpăm deja fundația pentru o nouă casă în care va locui o familie mare, cu șapte prunci născuți și unul aflat în pântece. Pe una dintre fete am primit-o la căminul nostru amenajat pentru copii buni și studioși, dar mămica, Paraschiva, este însărcinată, deci un alt îngeraș îi va lua locul în noua casă.

Femeia a fost operată de o tumoare, iar starea sa de sănătate nu este prea bună. Visează să ajungă să vadă noua locuință înălțată.

Membrii familiei trăiesc în condiții foarte grele. Nu au nici apă curentă. Încercăm să ne mobilizăm, iar până vine iarna să terminăm lucrările.

Batem tot județul, încercând să-i scoatem pe oameni din sărăcie, din nevoi. Nu acceptăm să vedem copii desculți, goi, murdari, care nu au un acoperiș deasupra capului, care nu au ce mânca sau care nu merg la școală. Nu acceptăm să auzim că o femeie ar renunța la pruncul din pântece pentru că nu îl poate crește în lumea noastră.

Mulți dintre voi nu își închipuie câți oameni ne cer zilnic ajutorul. Ne este imposibil să vă povestim fiecare caz în parte. Dar vă arătăm cum cheltuim banii primiți din donațiile voastre, vă ținem la curent cu derularea proiectelor, cu evoluția lor, cu reușitele, iar, uneori, cu eșecurile noastre. Încercăm să nu lăsăm nicio mână întinsă fără a-i pune ceva în palmă, dar nu reușim nimic singuri. Împreună, însă, schimbăm lumea.

Vă vom prezenta zilele următoare pe larg povestea familiei căreia îi construim acum o casă. Până atunci, mai venim cu vești de pe alte „fronturi” pe care luptăm.

Vreți să ne fiți alături?

MERGEM MAI DEPARTE?

DĂRUIM SPERANȚĂ?

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu