Credința face diferența, credința aduce speranță și dragoste adevărată!

Dacă tot intrăm în Postul Adormirii Maicii Domnului este bine să știm că marile încercări ale vieții pot fi trecute doar cu credință.
Credința face diferența, credința aduce speranță și dragoste adevărată,… credința în Domnul Iisus Hristos este totul!

„Buna ziua!
De mult ma gândesc cum sa va povestesc întâlnirea mea cu dvs si ajutorul pe care l-am primit.
În urma cu mulți ani,( acum copilul are 3 ani și 4 luni aproape), mergeam la un curs la Iași(eu fiind din Tulcea) cu munca.
Eram însărcinată în aproape 4 luni.
Acest lucru se întâmplă în jurul datei de 10-15 octombrie. Am văzut seara niște sângerări urate, si apoi am ajuns la spital, primul care l.am găsit pe internet, deoarece NU cunoșteam Iașiul, și era oricum undeva spre 4 dimineața….
Acolo, după controale repezi, s-a ajuns la concluzia ca urma sa pierd sarcina, si ca cel mai bine este sa semnez actele pentru a avorta.
Ginecologul meu(pe care l-am contactat telefonic), mi-a recomandat(deși nu știa exact situația), sa NU semnez nimic pana nu i se oprește inimioara singurica…era strict părerea dansului de om și nu de medic.
Am participat probabil la toate/sau câteva slujbe pe care le țineați dumneavoastră în Spital.
Pe lângă numeroasele rugăminți către tot ce-mi trecea prin minte, și mai ales către Sf. Parascheva, fiind în apropierea Sf Parascheva, și cu liniștea ce mi-o aducea că participam la slujbele dumneavoastră, după câteva zile, a venit în vizita o doamna doctor (pe care din păcate nu îmi amintesc cum o cheamă, dar intenționez sa aflu), și dânsa mi-a zis ca NU crede ca e necesar sa ne grăbim și sa facem avort.
Atunci, în cadrul ecografiilor, am aflat pentru prima oara, și ca era băiat.
Timpul a trecut, medicii s-au perindat, numeroși dându-și cu părerea după ce vedeau dosarul cu analize ca ori NU voi duce sarcina pana la capăt, ori se va naște copilul și după câteva ore/zile va pleca pe lumea cealaltă.
După aproape 2 săptămâni, doamna doctor m-a lăsat acasă deoarece vedea ca psihic nu mai rezistam mult, deoarece în continuare se dădea cu părerea că sunt tânără, pot face alt copil, și degeaba aștept să treacă timpul, deși zilnic doamna doctor mă liniștea că nu e așa, și că sunt șanse, lucru pe care îl făceau și asistentele cărora nu am ce sa le reproșez.
Am avut atunci primit de la dvs și această cărticică de rugăciuni(va atașez poza).
Lunile au trecut, am avut mare grija în orice moment al sarcinii, am stat mai mult la pat, și asa, la 39 de săptămâni aproape, înainte de Sfintele Paști, pe 11 aprilie 2017, am născut o minunăție de băiat, care acum are 3 ani și câteva luni.
Așa că, și pentru că știu ce înseamnă o mică mână de ajutor fizic sau spiritual dat unui om, exact atunci când are nevoie și pentru că știu ce minunat și frumos este să ai un copil, am sa va rog/doresc să vă trimit din ce pot lucrușoare/jucării ptr copiii de care aveți grija.
Am să transfer în cont 250 RON pentru un copilaș, cum am vazut într-o postare de-a dvs, DAR NU cred ca sunt în stare sa aleg eu un copil anume, deoarece simt ca as face o nedreptate altora, asa ca va las pe dvs sa ii dati cui doriți.
De asemenea as avea lucrusoare folosite de.ale copilului, jucării aproape noi, sau chiar nefolosite niciodată(nu mi-as permite sa va trimit lucruri uzate), dacă v-ar ajuta cu ceva, ma rog, pe copilași.
Si mai am o întrebare, am vazut ca aveți grija si de mulți copiii la o casa/centru…cati copilași sunt?”
Mulțumim, doamna Mădălina!

Prea Sfântă Născătoare de Dumnezeu, miluiește-ne pe noi!

 

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu