Dumnezeu este milostiv – ANA,

Dumnezeu este milostiv –  ANA,

Cine spune că în lumea noastră s-au putut întâlni de-a lungul istoriei doar șapte minuni, înseamnă că  nu a cunoscut-o pe Ana. N-am nici cea mai mică idee câte brațe au muncit la ridicare nu știu cărei grădini sau piramide, care, să mă ierte arhitecții, oricum sunt trecătoare, dar, vă asigur că fără dragostea și rugăciunile dumneavoastră nici aici și nici în rai nu ne-am putea întâlni cu Ana și  cu marea parte din cei opt frați ai ei.

De ce?

Pentru că, atunci când întâlnești în fața unui cabinet o mamă hotărâtă să-și ucidă pruncul, ai nevoie de tare tare mult ajutor și în rugăciune  si în milostenie, pentru a birui ura demonică ce năvălește  pentru a strivi un pui de om.

Cu alte cuvinte Ana, unul din nenumărații  copii care care n-ar fi trebuit să existe(vorbim aici de miile de copii ce se dorea a fi avortați) să împovăreze o mamă sau un sistem social, depășit de atâtea probleme, ci pentru a ne uni în fapta cea bună și ne învață că Dumnezeu este Iubire.

Cu siguranță, venirea în chip minunat a Anei, ne va chema la și mai multă jertfă. O casă în măsură să adăpostească nouă copii, alimente, haine, detergent cu camionul și tot așa, cât ne-o ține Dumnezeu puterile. Cu mila Lui, le vom face pe toate!

Până atunci însă, vine școala iar noi trebuie să-i pregătim pe toți frățiorii, vreo șapte la număr care merg să învețe carte.

Întrebarea mea este, mergem mai departe?

 1. Alegeți un copil din listă, recomandăm în ordine sau la întâmplare, lăsând un comentariu la postare cu CODUL din dreptul copilului, iar noi vă trecem în dreptul celui ales.
 2. De ce ați ales copilul? Ca să-l îmbrăcați și poate să-l hrăniți, desigur. Toate, cu 250 de lei (că asa e tradiția), 50 și ceva de Euro sau Lire, Dolari (americani sau canadieni), cu precizarea „PENTRU UN ZÂMBET SAU O ÎMBRĂȚIȘARE”.
 3. Noi, fuguța la făbricuța cea adevărată iar, cât ai clipi din ochi, croim de toate – hăinuțe (încălțări, ciorăpei, pantaloni, bluziță, vestă, lenjerie), trusă de frumusețe (șampon, săpun, periuță și pasta de dinți, detergent) și adăugăm trăistuță cu merinde.
 4. Deocamdată, pentru că am făcut comenzi cât… Cargo, iar facturile sunt facturi, sper să nu fie cu supărare, dar dăm prioritate celor ce vor să achiziționeze un pachet de la noi. Cât de curând, vom lansa o listă pentru cei ce doresc să facă shopping pentru sărmanii noștri, doar că, și de data aceasta, calitatea e bine să fie calitate și coșul complet. Pe de altă parte, ținând cont de taxele de transport și curierat, de adaosurile comerciale lipsite de bun simț, sunt convins că, cu bănuții dumneavoastră și cu mine ca negociator la poarta fabricii, am câștiga 3 zâmbete deodată, la același preț. Și n-ar fi păcat să nu fie așa?

 

AICI AVEȚI LISTA!!!!!

 

https://docs.google.com/spreadsheets/u/1/d/1kG1-eHzLAfiiHjrnW6AAHqltAy439onlZp0WH_8VnDM/edit#gid=0

 

Cum puteți dona?

1.Asociația ,,Glasul Vieții”

Cont: Banca Transilvania

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (Lei)

RO49BTRLEURCRT00W8759401 (Euro)

RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (Lire)

Cod Swift BTRLRO 22

 

 1. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
 2. Prin PayPal la următoarea adresă pr.dandamaschin@yahoo.com
 3. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”, Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
 4. Pentru Western Union, RIA, avem rugămintea de a ne contacta pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil.
 5. Din păcate la acest moment, nu putem primi donații prin MoneyGram și Revolut!

Descarcă aplicația noastră

acasa [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

0 comentarii la „Dumnezeu este milostiv – ANA,”

 1. Buna ziua. Doresc sa donez pentru 2 dintre copiii de pe lista: Alex Andreea JDM 0126 si pentru David Andrei JDM 0133. Daca se poate fara nominalizare, m-as bucura. Multumesc.

  Răspunde

Adaugă un comentariu