Împlinește visul unui copil de a merge la școală curat, frumos și demn cu doar 250 de lei!

ATENȚIE‼️
NU RATAȚI!
OFERTE EXTRA LAST MINUTE!
Pentru a veni în întâmpinarea clienților noștri tradiționali, doritori de senzații tari pe malurile înfocate și mult înfumurate ale Turciei sau de călătorii însorite și mult prea încălzite toată ziulica, pe ulițele spre mare ale patriei, scăldate și ele în milioanele de mașini și dătătoare și ele de milioane tone de monoxid, dioxid, trioxid sau ce-o mai fi pe acolo de carbon, revin astăzi cu o altă super-ofertă de vacanță, într-o locație foarte aproape, doar la o oră de plajă de mers cu avionul.
Este vorba de un resort exclusiv, inaugurat de câteva zile pentru extra-super-mega-starurile noastre, și anume copii sănătoși și frumoși din două familii numeroase, cu suflet de aur, dar cu nevoi și probleme cât Marea Neagră.
Într-o parte de palat tricolor de tip duplex am cazat spre a crește OAMENI MARI cei șase copii ai lui Alin dintr-un bordei de la Domnița. Chiar dacă nu-l veți vedea nicicând pe marile ecrane sau scene, el este pentru noi „MARE” pentru că-și crește cu drag copiii, deși este propus pentru un transplant cardiac la Târgu Mureș.
I-am scos pe toți din bordeiul de la capătul lumii pentru că nici un medic nu a acceptat să – l trateze și, eventual, să – l opereze până ce nu va avea condiții corespunzătoare de locuit, cu utilități și energie electrică. Iar cum la noi în comunele și satele lui Papură Vodă bani și timp pentru bolnavi, copii flămânzi și pentru săraci nu vor fi niciodată, cu sacrificii uriașe, am ridicat noi din temelii această casă tricoloră, cu mila lui Dumnezeu și ajutorul dumneavoastră, oamenii cu inimă mare, dar sănătoasă. La o aruncătură de băț Iași, în Uricani, lucrăm de zori în aceste zile la amenajarea curții și la racordarea la ultimele utilități, supravegheați atent de cei șase prichindei, care, odată intrați în căsuța cea nouă, n-au mai vrut să plece din ea, nici măcar să – și ia cele câteva pungulițe de bagaje.
Pentru că alți șapte copii ai Paraschivei (o altă familie minunată, dar cu un munte de probleme) așteaptă sa fie mutată în cealaltă parte a duplexului, tragem tare, tare să gătim toată treaba de aici, iar ca toată lumea să fie fericită, avem mare nevoie de ajutor.
Că 7000 din cei aproape 9000 de copii ne așteaptă cu donatori pentru a merge la școală de pe 13 septembrie, asta-i altă distracție și o mai mare socoteală.
Să vă dăruiască Domnul Iisus Hristos multă sănătate și numai bucurii!

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu