GRĂUNTELE DE IUBIRE ❤ 2021

VĂ ROG, DISTRIBUIȚI‼️

GRĂUNTELE DE IUBIRE ❤ 2021

FII BUN DE CRĂCIUN❗

COSMIN, PRUNCUL A CĂRUI MAMĂ A PLECAT LA CER ALĂPTÂNDU-L!

Liniștea adâncă pusese stăpânire pe cămăruța rece, pe pereții crăpați, pe varul decojit. Nu însă și pe suflețelul lui Cosmin:
„-Mamă!!! Mi-e dor de tine…de mângâierea ta blândă… de glasul tău care chiar și când mă certa era plin de bunătate… de mirosul tău, miros de mamă, miros de lapte… mi-e dor să adorm la pieptul tău, să-mi fie cald și bine… mi-e dor de tine, scumpă mamă!”
Mânuța coborî, încet, de la frunte spre inimă, într-o închinăciune mică, dar cu adevărat dumnezeiască, într-o rugă prea puțin grăită pentru al ei somn nevoit.
Așa se cuvine a începe povestea lui Cosmin, mezinul Corinei, mama transformată în înger cu doi ani în urmă și da, mult prea devreme pentru cei șapte prunci lăsați singuri pe lume.
…Sărbătorile Nașterii Domnului se apropie.
8 săptămâni sau 50 de zile, 5 ore și 47 de minute înseamnă pentru mulți dintre noi timp suficient pentru a face planuri de vacanță, liste de cadouri și cumpărături pentru mesele îmbelșugate cu familiile reunite. În tot acest timp, ochișorii triști ai miilor de copii, greu încercați de foame, frig și adânci suferințe vor privi în zare așteptând ca de undeva de Sus sau de departe, un om cu suflet bun, un „înger păzitor” să le aducă în dar IUBIRE.
Nu se poate uita niciodată prima întâlnire din bisericuța noastră cu Marian, soțul Corinei și tatăl celor șapte orfani care ne-a implorat ca pe lângă cele necesare unei înmormântări creștinești să-l ajutăm cu laptele praf pentru Cosmin. L-am întrebat atunci de când a fost înțărcat, iar el mi-a răspuns printr-un șuvoi de lacrimi:
„Nu a fost înțărcat niciodată, Părinte! A murit cu el la sân… și cu noi toți plângând în jurul ei”.
Dragilor, a venit timpul să fim noi îngerii păzitori pentru acești copilași fără mama, cu mame ce i-au uitat odată cu plecarea peste hotare sau cu mame singure înghițite de necazuri și durere.

Fii îngerul păzitor al lui Cosmin și al celor 10.000 de sărmani!

DĂRUIM IUBIRE?

ALEGEȚI UN COPIL DIN LISTĂ❗❗❗

???https://docs.google.com/spreadsheets/d/1sY_j68uRCnwiZWngXdaDy5pcOoSBT18cmKJ8MuBMlxU/edit#gid=0

1. Alegeți un copil din listă, recomandăm în ordine sau la întâmplare, lăsând un comentariu la postare sau un mesaj privat cu CODUL din dreptul copilului, iar noi vă trecem în dreptul celui ales.

2. De ce ați ales copilul? Ca să-l îmbrăcați și poate să-l hrăniți, desigur. Toate, cu 300 de lei (că așa e tradiția), 65 și ceva de Euro sau 55 Lire, 71 Dolari (americani sau canadieni), cu precizarea „DĂRUIESC IUBIRE”.

3. Noi, fuguța la făbricuța cea adevărată iar, cât ai clipi din ochi, venim cu desaga plină cu de toate – hăinuțe (geacă groasă, ghete îmblănite, pantaloni, pulover, lenjerie de corp, fes), trusă de frumusețe (șampon, săpun, periuță și pastă de dinți, detergent) și, desigur adăugăm și trăistuța cu merinde.

4. Deocamdată, pentru că am făcut comenzi cât… Cargo, iar facturile sunt facturi, sper să nu fie cu supărare, dar dăm prioritate celor ce vor să achiziționeze un pachet de la noi. Cât de curând, vom lansa o listă pentru cei ce doresc să facă shopping pentru sărmanii noștri, doar că, și de data aceasta, calitatea e bine să fie calitate și coșul complet. Pe de altă parte, ținând cont de taxele de transport și curierat, de adaosurile comerciale lipsite de bun simț, sunt convins că, cu bănuții dumneavoastră și cu mine ca negociator la poarta fabricii, am câștiga 3 zâmbete deodată, la același preț. Și n-ar fi păcat să nu fie așa?

Cum puteți dona?

1.Asociația ,,Glasul Vieții”

Cont: Banca Transilvania

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)

COD SWIFT: BTRLRO 22

RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)

RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)

RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

Paypal: pr.dandamaschin@yahoo.com

2. REVOLUT: 0751 621 146 – Valciu Ana-Maria
RO38BREL0005509849530100

3. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);

4. Prin PayPal la următoarea adresă pr.dandamaschin@yahoo.com

5. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”, Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.

6. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil.
7. Pe site, cu cardul: http://test.glasulvietii.ro/campaigns/grauntele-de-iubire-%e2%9d%a4-2021/

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu