Ștefan – Un vis împlinit

Acum mai bine de 10 ani, într-un capăt al lumii, aproape de malul Prutului, aveam să cunoaștem o mamă singură, fără prea multă speranță pentru viitorul celor 5 copilași pe care îi creștea cu multă greutate. Tot atunci a intrat în viața noastră Ștefănel, pe care în fotografia de mai jos îl puteți admira ținând mândru la piept un pepene proaspăt, ce-ar putea să pară aproape la fel de greu ca el.

Or fi ele mari apele Prutului, dar multe posibilități nu prea oferă. Și, pe de altă parte, la ce perspective poti visa dintr-un cătun uitat al Moldovei? Poate agricultură de subzistență, muncă cu ziua ori drumuri fără de sfârșit între țări străine și acasă, în speranța unui viitor. Însă, Dumnezeu a lucrat cum numai El știe mai bine, iar din grăuntele faptelor bune, prin muncă și perseverență, astăzi ne bucurăm de roade. Spun asta pe de o parte pentru că Ștefan al nostru, este un flăcău de toată nădejdea, cu un suflet curat și o inimă mare, gata să sară oricând în ajutor celui în nevoie.

Pe de altă parte, toți acești ani de muncă s-au încununat cu cea mai mare realizare a sa, la care visează de ceva vreme: MARINA. Ce bucurie, ce responsabilitate și ce onoare este să îți aperi țara din postura unui soldat marin.Dragul nostru, mă rog Bunului Dumnezeu să-ți fie aproape în orice furtună și să te aducă teafăr la liman, oricât de departe ar părea țărmul!Cam așa-i lansăm pe toți, dragilor, unul câte unul, pe Marea cea mare a Vieții!

Și, apropo de mare, în această vară ducem la scăldat 1625 de copii, care așteaptă cu nerăbdare o săptămână în care să se bucure de soare, apă, mâncare gustoasă și… Copilărie! Ne puteți fi alături trimițând chiar astăzi un copil la mare!

Donează în conturile Asociației Glasul Vieții ?, ?? sau ??? de Euro, respectiv ?, ?? sau ??? de Lei pentru un copil sărman și dăruiește fericire!

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu