Voi ați întrebat, INIMO vă răspunde

Cum pot achiziționa invitațiile la festivalul INIMO?

Invitațiile le primești doar ca premiu pentru o faptă bună, adică o donație. Vii la Biserica Maternității „Cuza Vodă” cu cash sau card și îți dăm permisul pentru festival. Să știi că nici Biserica nu se va dărâma, nici sfinții nu vor cădea de pe pereți, cum zic unii, dar cu invitația tot te alegi. Că vrei să umpli Cutia Milei sau conturile și nu vrei bal, nici o problemă, noi chiar suntem la spital. Sau poți să intri pe inimo.ro și să apeși pe butonul roșu de sus cu inimioară – DONEAZĂ. Cât? Cât de mult, că nu se supără orfanii noștri. Ce-i clar e că fără măcar un ghiozdan, de noi nu treceți!

Unde și când va avea loc festivalul INIMO?

Dacă tot a retrogradat Poli și nu s-au mai jucat meciuri de Liga 1 sau măcar amicaluri estivale mai de soi, ne-am gândit să folosim stadionul pentru ceva cu adevărat important – organizarea marelui festival INIMO în perioada 19-21 august. Și pentru că avem și circ, circ să fie!

Cum se folosesc invitațiile?

În funcție de cât de generos ești, îți oferim un premiu: un permis pentru o zi sau două sau trei de festival, la alegere. Invitația o arăți la intrarea pe stadion, unde primești o brățară. Dacă nu mai poți ajunge la eveniment, poți face cadou invitația și așa împuști doi iepuri dintr-o lovitură. Sigur o să-ți pară rău, dar un copil tot se va bucura.

Copiii au acces liber la festival?

Ai sub 14 ani și vrei să-ți vezi marile iubiri pe scenă? Nu vii de capul tău la festival, ci însoțit de părinți, chiar dacă organizatorii vor lua toate măsurile astfel încât să fii în siguranță. Se anunță zeci de mii de participanți, deci nu e o joacă. Joc și voie bună vor fi oricum.

Cum se realizează accesul pentru copiii cu vârsta de peste 14 ani?

Dacă ai buletin, dar nu ești major, iei bani din pușculiță sau de la părinți, faci o faptă bună de care ai tăi vor fi mândri, obții o invitație, iar la poartă te alegi cu o brățară care îți permite să te distrezi, să te dai mare, dar care te oprește să-ți cumperi bere. Nu-i mare pagubă, nu?

Cum se vor ocupa locurile?

Vei fi pe stadion, nu la restaurant în Paris, deci nu va fi cu rezervare, ci pe principiul „primul venit, primul servit”. Domnișoarele care aleargă mai repede, prind locuri în față și primesc pupici de la Smiley!

Vor fi reduceri pentru familiile cu mulți copii?

Dacă ai familie mare și remunerație mică, ai și beneficii, da! Dacă vii cu mai mult de trei copii la festival, însă copii ai tăi CU ACTE, nu adunați de prin vecini, îți primești banii înapoi.

Vor exista standuri cu mâncare în cadrul festivalului?

O petrecere de trei zile cu burta goală? Nu prea merge. Vor fi preparate fast-food, poate și slow-food, băuturică pentru toate vârstele, dintre cele mai variate, absolut delicioase. Deci nu trebuie să vii cu pachețel de acasă, să te plimbi prin tramvai cu sacoșele, chiar dacă alegi să stai de dimineață până spre miezul nopții pe stadion. Oricum, „gorilele” de la intrare vă controlează până la piele și la ăștia nu merge cu șmecherii.

În rest, vă dorim economii plăcute și multe, că avem nevoie de 10.228 de ghiozdane pline cu de toate!

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu