Oamenii dăruiesc SPERANȚĂ

Există mulți oameni buni. Există SPERANȚĂ!

Două mașini pline de scutece, de alimente, de tot felul de bunătăți ne-au fost aduse în weekend în curtea bisericii pentru copilașii incluși de noi în campania GRĂUNTELE DE MUȘTAR. Surpriza noastră a fost cu atât mai mare cu cât am descoperit că livrarea nu a fost făcută de o mare companie aflată pe profit, ci de o tânără cu suflet de aur.

Petronela nu este la prima ispravă de acest fel. De pe meleagurile Sucevei, la fiecare campanie pe care noi am derulat-o i-a motivat pe cunoscuți și pe necunoscuți (cu ajutorul internetului) să doneze pentru micuții noștri, a strâns darurile și le-a adus la noi pe cont propriu. Iar bucuria care i s-a văzut pe chip după fiecare gest a fost sinceră, curată.

De data aceasta nu a venit singură, ci împreună cu o prietenă, Irina, cu o inimă la fel de mare, ceea ce înseamnă că GRĂUNTELE DE MUȘTAR se poate semăna nu doar în sufletele copiilor sărmani, ci și în inimile cunoscuților noștri.

Oameni ca Petronela și Irina ne împing o lume înainte, ne arată că în jurul nostru există bunătate și că binele învinge. Sperăm să se întâmple așa și în această campanie. Avem mai mulți copii decât oricând de pregătit pentru școală.

Ne-am dat cuvântul că pe 5 septembrie, 10.228 de îngerași vor avea ghiozdane frumoase, haine și adidași noi, felurite rechizite, produse de igienă și de curățenie. Vrem să îi vedem pe toți educați, curați, fericiți și demni.

Pentru asta avem nevoie de mulți oameni ca Petronela și ca Irina. Veniți alături de noi să DĂRUIM SPERANȚĂ!

MERGEM MAI DEPARTE?

Alegeți un copil din LISTĂ și susțineți-l!

1. Alegeți un copil din listă, recomandăm în ordine sau la întâmplare, lăsând un comentariu la postare sau un mesaj privat cu CODUL din dreptul copilului, iar noi vă trecem în dreptul celui ales.

2. De ce ați ales copilul? Ca să-l îmbrăcați și poate să-l hrăniți, desigur. Toate, cu 300 de lei (că așa e tradiția), 60 și ceva de euro, 55 lire, 71 dolari (americani sau canadieni), cu precizarea „ÎMBRACĂ UN COPIL”.

3. Noi, fuguța la făbricuța cea adevărată, iar cât ai clipi din ochi, venim cu desaga plină cu de toate – hăinuțe (bluză, pantaloni, geacă de toamnă, pantofi din piele și lenjerie de corp), trusă de frumusețe (șampon, săpun, periuță și pastă de dinți, detergent) și, desigur, adăugăm și trăistuța cu merinde.

4. Deocamdată, pentru că am făcut comenzi cât… Cargo, iar facturile sunt facturi, sper să nu fie cu supărare, dar dăm prioritate celor ce vor să achiziționeze un pachet de la noi. Cât de curând, vom lansa o listă pentru cei care doresc să facă shopping pentru sărmanii noștri, doar că, și de data aceasta, calitatea e bine să fie calitate și coșul complet. Pe de altă parte, ținând cont de taxele de transport și curierat, de adaosurile comerciale lipsite de bun simț, sunt convins că, folosind bănuții dumneavoastră și pe mine drept negociator la poarta fabricii, am câștiga 3 zâmbete deodată la același preț. Și n-ar fi păcat să nu fie așa?

Descarcă aplicația noastră

acasa [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

2 comentarii la „Oamenii dăruiesc SPERANȚĂ”

 1. Bunä Ziua,
  Doresc sä ajut fetita cu codul :GLV01122
  Sper din tot sufletul ca pentru toti copiii sä se gäseascä cäte un donator.
  Doamne Ajutä !

  Răspunde

Adaugă un comentariu