FOTO – O casă pentru 8 copii

Dragilor, am fost prinși în toată această perioadă cu nebunia de la început de an școlar. Am muncit din zori și până târziu în noapte să îmbrăcăm 10.228 de copilași. Dar credeți că am lăsat baltă celelalte proiecte ale noastre? Nici pe departe!

Vă mai amintiți de Nicolas, Maria, Mario, Ianis, David, Alexandru, Ștefan și Cătălin? Ei sunt cei opt frați care și-au văzut căsuța mistuită de flăcări într-o clipă. Au început grădinița și școala, dar locuiesc în continuare într-un fost magazin sătesc.

Este nevoie de mobilizare pentru a le ridica o nouă locuință în care să aibă ceea ce își doresc: o baie, loc de dormit, loc în care să-și facă lecțiile.

Căsuța despre care v-am tot pomenit a început deja să se înalțe. Iar băieții din familie au pus serios osul la treabă. Nu i-ați văzut muncind ca să-și vadă visul împlinit?

Dar știți cât de greu se lucrează, nu trebuie să vă spunem noi. Trebuie să ne grăbim, să nu îi prindă vremea rece pe acești micuți adăpostiți temporar într-un fost chioșc. Iar partea cea mai grea este cea financiară. De aceea vă rugăm să ne sprijiniți. Noi vă vom ține la curent cu mersul lucrurilor ca să vedeți ce facem cu banii pe care îi oferiți spre binele acestor copii.

Am intervenit imediat după dezastru, am chemat echipe, am procurat materiale, le-am dat celor zece membri ai familiei năpăstuite toate cele necesare traiului de zi cu zi. Însă e nevoie de mult mai mult.

Multe proiecte le continuăm pe datorie și nădăjduim că Dumnezeu ne va ajuta, că le va îndrepta pașii spre noi celor ce au ceva de oferit. Inclusiv pentru proiectul GRĂUNTELE DE MUȘTAR mai avem nevoie de bani, doar 2.658 de copii au rămas fără donatori.

DĂRUIM SPERANȚĂ?

MERGEM MAI DEPARTE?

Cum puteți ajuta?

Alegeți un copil din LISTĂ și susțineți-l!

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu