GRĂUNTELE DE MUȘTAR, la final

Dragilor, a venit momentul mult așteptat, acela în care ne întoarcem cu recunoștință spre voi, cei care ne-ați ajutat să ducem la capăt cu bine campania GRĂUNTELE DE MUȘTAR, deși ne-a fost mai greu decât oricând.

Am reușit să găsim donatori pentru toți cei 10.228 de copilași ai noștri cărora le-am oferit tot ce le-a fost necesar pentru a începe un nou an școlar curați, demni și fericiți.

Vă dați seama cât înseamnă 10.228 de copii? Cam atâția locuitori sunt într-un orășel.

Ne-am apucat în vară de acest proiect, iar efortul pe care l-am depus a fost uriaș. Am umblat ca furnicuțele și ca albinuțele din zori și până târziu în noapte în ultimele luni. Am organizat chiar și un festival, INIMO, iar banii adunați i-am folosit tot pentru acești îngerași.

Le-am oferit micuților hăinuțe moderne cum au văzut la colegii mai înstăriți (geci, veste, tricouri, blugi), ghetuțe rezistente din piele cu care să bată drumurile și mingea, ghiozdane colorate, produse de igienă și de curățenie.

Chipurile tuturor s-au luminat atunci când au primit în brațele lor lucrușoarele acelea minunate cumpărate cu ajutorul vostru, al celor care v-ați lărgit inimile și ați rupt de la voi pentru a le șterge lor lacrimile, pentru a le înlocui cu zâmbete. Ne înclinăm în fața voastră!

Și noi ne-am bucurat privindu-i pe copii și am uitat pentru câteva clipe de toată munca din spate, de epuizarea pe care am simțit-o uneori.

Ne-am făcut luntre și punte să ducem la bun sfârșit această treabă. Nimic din ce am comandat nu a fost gratuit și cu greu am reușit să ne achităm datoriile. Sărăcia s-a extins ca o molimă în această perioadă de criză și asupra donatorilor, nu doar peste beneficiari.

Însă ne-am pus nădejdea reușitei în Dumnezeu, doar El știe nevoile fiecăruia și prin noi, prin oameni lucrează.

Numărul acestor îngerași pe care noi îi ocrotim este uriaș, dar dacă ei nu sunt ajutați să meargă la școală, nu au foarte multe șanse să-și depășească singuri condiția, să se ridice din sărăcie. Nu poate fi considerată o povară încercarea noastră de a le dărui speranță acestor copii și de a le transforma visele în realitate.

În ciuda unor greutăți copleșitoare chiar și pentru unii adulți, ei învață bine și se luptă să ajungă OAMENI MARI.

Noi deja ne pregătim de campania de Crăciun, GRĂUNTELE DE IUBIRE. O vom lua de la capăt cu listele pentru că acești copilași au nevoie de haine groase.

Înălțăm cele mai calde rugăciuni la Dumnezeu ca să vă aibă în pază pe toți cei care ne-ați sprijinit în această campanie.

Vă mulțumim din tot sufletul.

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu