Darul vieții

Printr-o fericită întâlnire între GRĂUNTELE DE IUBIRE cu SĂPTĂMÂNA FRUCTELOR ȘI LEGUMELOR se pare că, în sfârșit, s-a născut o nouă, dar de mult plămădită operațiune: DARUL VIEȚII – FAMILIA MEA DE SUFLET.

La propunerea doamnei Gabriela Zamfir-Simioneasa de a încheia nu știu ce parteneriat am înhățat pe loc nu doar degetul întins de grupă mică, ci mai toată GRĂDINIȚA PN 15, cu tot cu părinți, cu mașini și cu cavalerii și domnișoarele generoase.

Sâmbătă dimineața a avut loc marea mobilizare la noul nostru Centru Social al Parohiei „Sfântul Arhidiacon Ștefan” din Țicău. La primul ceas de weekend ne-am pus pe slujbă, după cum ni-i obiceiul, mai ales că Sfântul Stelian, prietenul celor mici, ne-a îmbrățișat de ziua sa cu binecuvântare și povești adevărate cu minuni și fapte bune, asta nu înainte de a primi din Potirul Domnului Iisus Hristos Hrana Cea Dumnezeiască.

Cu atâta har și voie bună nu a fost nevoie decât de o locație pe GPS și s-a umplut cât ai clipi curtea de la Depozitul Faptelor Bune cu mașini pofticioase de plimbare pe dealurile și văgăunile de la capătul pământului, cam pe unde se și află o bună parte din copii noștri sărmani, flămânzi și dezbrăcați.

Am avut noi grijă ca toată escadrila de bolizi să nu plece la atâta drum doar cu ce-au găsit prichindeii prin dulapuri, cămară ori frigider și, în doi timpi cu mai multe mișcări de cu seară, am și pus la îndemână pachetele cu haine frumoase de iarnă pentru câteva zeci de familii.

Cea ieșit din toată povestea asta?

Oboseală multă, un pic de cheltuială pe benzine și motorine și chiar câte ceva de pe piață. Dar dacă e să contabilizăm câștigul din sufletele părinților și copiilor, fără a pune la socoteală bucuria sutelor de copii sărmani ajutați, vă spun sincer, toate distracțiile din lume nu se compară nici cu unghia de la degetul cel mai mic al celui mai mic voluntar din echipa îngerașilor păzitori veniți în marea noastră familie de la Glasul Vieții.

Știți care a fost cuvântul de despărțire a majorității eroilor noștri de sâmbătă? „Tati, când mai mergem la copii?”

Să vă dăruiască Domnul Iisus Hristos, dragi copii, sănătate multă și înțelepciune, că frumoși sunteți deja, iar vouă, dragi părinți, câți mai mulți frățiori mici, putere să-i creșteți mari și să facem fapte, și mai multe și mai bune, împreună.

DĂRUIM IUBIRE?

Descarcă aplicația noastră

acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]
acasa  [Dan Damaschin - Glasul Vietii]

Aplicație dezvoltată de firma Bull-Software

Donează

1. Online cu cardul:

2. Tranfer în conturile:


Asociația Glasul Vieții (CIF: 31539898)
Cont: Banca Transilvania (COD SWIFT: BTRLRO 22)

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)
RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)
RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)
RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

3. REVOLUT: - Vă rugăm cereți detalii
4. În cutia milei de la Biserica din incinta Maternității ,,Cuza Vodă”
(puneți pe GPS Biserica Maternității ,,Cuza-Vodă” și vă lasă exact unde trebuie);
5. Prin PayPal la următoarea adresă: pr.dandamaschin@yahoo.com
6. Prin Poștă sau Curierat pe numele Bisericii Maternității ,,Cuza-Vodă”
Iași, str. Cuza-Vodă, nr. 34.
7. Pentru Western Union, RIA, MoneyGram avem rugămintea de a ne contacta
pentru a vă oferi numele unui voluntar disponibil

Adaugă un comentariu