Termeni și condiții

Termeni si conditii generale aplicate pentru donatii online pe site-ul Glasulvietii.ro

Preambul:

Acest regulament se aplica si vizitatorilor/donatorilor care nu l-au citit. Prin accesul, navigarea si, in general, folosirea site-ului Glasulvietii.ro , numit in continuare si „Site” sau „Site-ul”, sunteti de acord cu Termenii si conditiile generale de folosire a acestuia. In plus, prin folosirea metodei de donatii online, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos, aplicate exclusiv in cazul donatiilor efectuate online.

  1. Cum donez:

a. ASOCIAȚIA “GLASUL VIEȚII” accepta donatii online. Donatiile prin credit/debit card se fac prin serviciul de procesare plati online oferit de PayPal

b.  Utilizatorul poate selecta valoarea pe care doreste sa o doneze.

c. Plata cu cardul va aparea pe extrasul de cont cu numele:  

 ASOCIATIA “GLASUL VIEȚII”  ( CUI 31539898 Tel: 0744.798.610)

Banca BCR

Cont: RO 64 BTRL RON CRT 00 W875 9401 (RON) 

Toate plățile făcute către ASOCIAȚIA “GLASUL VIEȚII” reprezintă donații.

Donațiile care se vor face catre ASOCIAȚIA “GLASUL VIEȚII” au ca scop ajutorul mamele și copiii care se zbat în sărăcie și în nevoi, oriunde în țară, prin folosirea obiectelor care au ajuns de prisos pentru unele familii și care pot fi de mare folos pentru familiile nevoiașe.

     2. Politica de securitate

a. Informatiile personale sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a donatiilor plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici catre ASOCIAȚIA “GLASUL VIEȚII”.  Adresa de e-mail este importanta, deoarece informatiile legate de donatie vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de donatie. Mai mult de atat, ASOCIAȚIA “GLASUL VIEȚII” si PayPal nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii donatiei dumneavoastra.

b.  Cat de sigur este pentru mine sa platesc online?

Donatiile de pe acest website sunt tranzactionate prin intermediul serviciilor de plati online oferite de PayPal. Riscurile asociate unei plati online sunt:

–  Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea donatiei sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite

– PayPal garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Cititi Politica de confidentialitate PayPal pentru mai multe informatii despre acest subiect

– Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar (numar de card, data expirarii etc.) sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului „3-D Secure” aplicat de catre PayPal pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele PayPal, aceastea fiind direct introduce in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul „3-D Secure”, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi Verified by Visa si SecureCode pentru detalii complete legate de sistemul „3-D Secure”.

c. Daca ati ales metoda de plata „Card credit/debit”, este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul  dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit, emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro), este folosit sistemul „3-D Secure” elaborat de aceste organizatii, care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate precum cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. „3-D Secure” asigura, in primul rand, ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele PayPal, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, „3-D Secure” este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate, cunoscut numai de posesor, si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul „3-D Secure” permite efectuarea de cumparaturi sau donatii online cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron

      3. Metode de plata

Daca ati selectat card de credit/debit ca metoda de plata, este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Folosind ca metoda de plata cardul bancar de credit/debit, comanda dumneavoastra va fi procesata imediat. Pentru donatii pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar, procesarea donatiei se va face doar dupa confirmarea creditarii contului ASOCIAȚIA “GLASUL VIEȚII” cu suma transferata, introducandu-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.

      4. Politica de livrare

Având în vedere faptul că toate plățile efectuate  către ASOCIAȚIA “GLASUL VIEȚII” reprezintă donații, politica de livrare nu se aplică.

      5. Politica de returnare

Având în vedere faptul că toate plățile efectuate cătreASOCIAȚIA “GLASUL VIEȚII” reprezintă donații, politica de retur/anulare nu se aplică.

       6.Confidentialitate

                   Datele solicitate de catre ASOCIAȚIA “GLASUL VIEȚII” sau PayPal vor fi folosite doar in contextul facilitarii donatiilor. Informatiile obtinute de la utilizator nu vor fi puse la dispozitia nici unei persoane fizice, juridice, institutii, etc. decat in cazul in care sunt solicitate justificat de catre autoritatile in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau in cazul in care se abuzeaza in orice fel de website. Datele personale ale utilizatorului vor fi folosite de ASOCIAȚIA “GLASUL VIEȚII” sau PayPal numai in scopul declarat anterior. Informatiile din formularul de plata vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea donatiei. Datele completate de catre utilizatori nu vor fi stocate pe Glasulvietii.ro sau PayPal, acestea fiind colectate de catre procesatorii de plati.

       7. Dispute si conflicte

 Orice tentativa de acces neautorizat in Site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Eventualele litigii, divergente sau pretentii rezultate din sau in legatura cu donatiile efectuate, vor fi solutionate prin negocieri amiabile. Daca aceste negocieri nu au succes in termen de 10 zile calendaristice de la data la care apare disputa, aceasta va fi solutionata de instantele competente. Termenii si conditiile generale de folosire a Site-ului, precum si Termeni si conditiile generale aplicate pentru donatii online, sunt acceptate in deplina cunostinta de catre utilizator, actul de donatie implicand acceptarea imediata si totala a termenilor amintiti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, utilizatorul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

       8.  Dispozitii finale

a. Donatiile se pot face prin intermediul serviciilor specializate in donatii online implementate pe site-ul Glasulvietii.ro sau dupa cum urmeaza:


–  donatii online, direct de pe site-ul Glasulvietii.ro, prin intermediul serviciului specializat PayPal;


–  donatii prin transfer bancar :

Destinatar: ASOCIAȚIA “GLASUL VIEȚII” (cod fiscal: 31539898)

Banca: BCR

CONT RON: RO 64 BTRL RON CRT 00 W875 9401
CONT EURO: RO 49 BTRL EUR CRT 00 W875 9401
CONT USD: RO 89 BTRL USD CRT 00 W875 9401
CONT USD CANADIENI: RO 60 BTRL CAD CRT 00 W875 9401
CONT GBP: RO 17 BTRL GBP CRT 00 W875 9401

Banca Transilvania Sucursala Iasi
COD SWIFT: BTRLRO 22

      Sumele colectate, prin metodele prezentate mai sus, vor fi afectate doar de comisioanele bancare. Valoarea comisioanelor poate sa difere in functie de banca unde se plateste/incaseaza donatia.

ASOCIAȚIA “GLASUL VIEȚII” nu poate oferi informatii legate de comisioanele bancare. Pentru aceste informatii, va rugam sa va adresati direct institutiilor bancare.

b. Toti utilizatorii se obliga sa respecte legile in vigoare.

c. Termenii si conditiile prezente pot fi oricand modificate fara preaviz.

Daca nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare a site-ului va rugam sa nu mai utilizati acest site.

Continutul site-ului Glasulvietii.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma fara permisiune.

Glasulvietii.ro nu este responsabil pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizata a informatiilor de pe acest site.

Glasulvietii.ro isi rezerva dreptul de a face modificari in materialele si continutul site-ului, in functie de schimbarile ce au loc cu privire la actiunile si proiectele desfasurate.

Glasulvietii.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul si structura site-ului fara preaviz.